0

Ihr Warenkorb ist leer

Gesamt: €0,00

Keine Produkte gefunden...
  • Haleo Haleo Mindset - 120 capsules
  • Haleo Haleo Mindset - 120 capsules
  • Haleo Haleo Mindset - 120 capsules
  • Haleo Haleo Mindset - 120 capsules
Haleo Mindset is een nieuw nootropic dat de werking van bacopa monnieri, ginkgo biloba, aminozuren en vitaminen combineert. Mindset zorgt voor een goede mentale prestaties. The mind believes it. You achieve it!

€49,95

Inkl. MwSt.
Artikelnummer:: 6%
EAN: 45635233027
SKU: haleo1
Verfügbarkeit: Nicht auf Lager
Marke: Haleo

Waar een wil is, is een weg.

We zijn allemaal tot grootse dingen in staat. We kunnen onbeperkt dingen bedenken, creëren en bereiken in ons leven. Dit begint allemaal in ons brein. Bij Haleo geloven we dat ons brein ons meest waardevolle bezit is. Maar ons brein wordt vaak vergeten in onze voeding. Wat we aan voedingsmiddelen en supplementen gebruiken is meestal bedoeld voor ons lichaam, onze spieren en botten en daarbij vergeten we onze hersenen.

We kennen allemaal de dagen dat we in een ‘flow’ zitten. We voelen ons energiek, ons hoofd is opgeruimd, je kunt je gedachten helder onder woorden brengen en je zelfvertrouwen is groot. Op deze dagen lijkt alles te lukken.

Zou het niet mooi zijn als we altijd de juiste ‘flow’ hadden?

Dat zou heel mooi zijn inderdaad. Daarom hebben we ons R&D team uitgedaagd om een combinatie van nutriënten te vinden die hiervoor zorgt. En dat is ze gelukt. We hebben het supplement MINDSET genoemd. Het zorgt ervoor dat je een heldere geest hebt wanneer jij dat nodig hebt.

Als athleten en zakenmannen, houden wij bij Haleo van voeding die ervoor zorgt dat je energiek en alert bent. Veel mensen grijpen hiervoor naar de caffeïne, wat ook zeker een effectieve voedingsstof is. Te veel caffeïne zorgt echter voor allerlei bijwerkingen, zoals een gejaagd gevoel. Het kan er ook voor zorgen dat je overgestimuleerd wordt. Iets wat je niet wilt als je bijvoorbeeld wilt golfen. Daarom hebben wij een supplement ontwikkeld dat geen caffeïne bevat.

De uitdaging was om met een formule te komen die gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten die helpen om de alertheid, focus en concentratie te verhogen, maar die er ook voor zorgt dat je kalm blijft. Iets dat heel moeilijk is als je caffeïne gebruikt. Na maanden van onderzoek is ons team gekomen met een fantastische formule, die we MINDSET hebben genoemd.

MINDSET bevat de volgende ingrediënten:

Tyrosine (1000mg per dosis)

Een aminozuur dat voorkomt in veel eiwitrijk voedsel, zoals kalkoen, kip en sommige soorten bonen.

Acetyl-L-Carnitine (1000mg per dosis)

Wordt door het lichaam zelf aangemaakt na fysieke inspanning.

Alpha-GPC (300 mg per dosis)

Een onderdeel van choline dat voorkomt in soja

Ginkgo Biloba (120 mg per dosis)

Helpt om de geest helder te houden en verbetert het concentratievermogen. Verbetert de leerprestatie. Is goed voor het gehoor en het gezichtsvermogen.

Theobromine (50mg per dosis)

Een alkaloïde die van nature voorkomt in cacao en chocolade

Bacopa monnieri (300 mg per dosis)

Draagt mogelijk bij aan betere leerprestaties en zou het geheugen verbeteren. Helpt mogelijk bij stress.

Blauwe bessen extract (50 mg per dosis)

Wordt gebruikt voor een goede bloedcirculatie in de haarvaten.

L-theanine (50 mg per dosis)

Aminozuur dat voorkomt in groene theebladeren.

Picamilon (50 mg per dosis)

Een supplement dat niacine en GABA combineert. 

Diverse vitaminen: 
Thiamine (B1): 1.5mg (100% ADH) Niacine (B3): 20mg (100% ADH) Pantotheenzuur (B5): 6mg (60% ADH) Foliumzuur (B9): 200␣g (50% ADH) Vitamine B12: 250␣g (4,167% ADH) 

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen