0

Ihr Warenkorb ist leer

Gesamt: €0,00

Keine Produkte gefunden...
  • Haleo Vici - 290 gram
  • Haleo Vici - 290 gram
Vici is het complete pre-workout supplement. Vici biedt allround voordelen voor de sporter. Het zorgt voor betere prestaties en een sneller herstel. En belangrijker nog: alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

€49,95

Inkl. MwSt.
Artikelnummer:: 6%
SKU: haleo3
Verfügbarkeit: Auf Lager
Marke: Haleo

Net zoals jij zijn wij drukke, actieve mensen die ervan houden om hard te werken en hard te sporten. Onze tijd is waardevol en daarom zijn we altijd op zoek naar hacks om het meeste uit onze tijdsinvestering te halen.

Dat geldt ook voor onze training. We zijn altijd op zoek naar manieren om zoveel mogelijk uit onze training te halen.

Een manier om dit te doen is door het gebruik van specifieke voedingsstoffen voor de training. Dankzij deze nutriënten kunnen we beter presteren en ze helpen bij moeheid.

De nutriënten zijn een perfecte toevoeging op een gezond dieet en voldoende training.

We hebben de meeste van de pre-workout supplementen die verkrijgbaar zijn geprobeerd, maar er zijn er maar een paar die aan onze standaarden voldoen. Van veel pre-workout supplementen is niet duidelijk hoeveel er van iedere stof in zit. Wij gaan graag of op zekerheid en kwaliteit bij onze aankopen, en daarom kopen we dat soort supplementen liever niet.

Sommige pre-workout supplementen bevatten bestanddelen die onder omstandigheden gevaarlijk zijn. Sommige ingrediënten zijn ook verboden door sommige sportbonden.

We geloven er heilig in dat goede voeding en training veel voordelen heeft, op fysiek, mentaal en spiritueel vlak. Onze familieleden, medewerkers en vrienden hebben dit aan den lijve ondervonden.

Wij zijn kieskeurig als het gaat om eten, en we houden er ook een strenge standaard op na voor onze supplementen.

Het gebruik van supplementen die kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen en eventueel gevaarlijke ingrediënten brengt ons verder van ons uiteindelijke doel – om ons goed te voelen en er goed uit te zien. Daarom gebruiken wij alleen de beste voedingsstoffen, geleverd door de beste leveranciers. We gebruiken goed onderbouwde doses en hebben geen onnodige ingrediënten toegevoegd.

VICI is onze nieuwe pre-workout supplementen en is het gevolg van lang onderzoek van ons Research & Development team. VICI voldoet volledig aan onze idealen. We hebben geen compromissen hoeven te maken.

Wij hopen dat jij net zo van VICI kunt genieten als wij!

 Hinzufügen Verwenden Sie Kommas um Schlagworte zu trennen.
0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen