0

Ihr Warenkorb ist leer

Gesamt: €0,00

Keine Produkte gefunden...
  • Natural Stacks BioCreatine™ Geoptimaliseerde Creatine - 120 Kapseln
  • Natural Stacks BioCreatine™ Geoptimaliseerde Creatine - 120 Kapseln
BioCreatine™ geeft de mentale en fysieke voordelen van creatine monohydraat gecombineerd met de ondersteuning van roze Himalayazout en Fenugriek Extract.

€22,95

Inkl. MwSt.
Artikelnummer:: 6%
EAN: 7,01E+11
SKU: naturalstacks3
Verfügbarkeit: Auf Lager
Marke: Natural Stacks
 

BioCreatine™ - GEOPTIMALISEERDE CREATINE

BioCreatine™ geeft de mentale en fysieke voordelen van creatine monohydraat gecombineerd met de ondersteuning van roze Himalayazout en Fenugriek Extract. Uit data blijkt namelijk dat Himalayazout en Fenugriek Extract helpen bij het afleveren van creatine in het lichaam en de hersenen zonder suikers te hoeven consumeren.

Creatine staat bekend als één van de meest effectieve supplementen ten behoeve van sportprestaties. Echter, vaak weet men niet dat creatine ook ingezet kan worden buiten de sport. 

De positieve werking van creatine in de hersenen is namelijk ook één van de intrigerende onderzoeksgebieden van dit populaire supplement. Creatine is dus ook een noötrope stof die goed gecombineerd kan worden met andere supplementen combinaties binnen en buiten de sport.

BioCreatine™

  • Hoogst mogelijke opname en werking.
  • Pure Duitse en gemicroniseerde creatine monohydraat.
  • Met roze Himalayazout als creatine co-transporter.
  • Met Fenugriek Extract als insulinereceptor activator.

Dosering: 4 capsules

Ingrediënten per dosering:
2500 mg gemicroniseerde creatine monohydraat†, 450 mg fenugriek extract (zaad, gestandadiseerd op 50% fenusiden)†, 250 mg roze Himalayazout†, plantaardige cellulose (capsule), plantaardige stearaat, sillicium.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Allergenen:
Bevat geen bekende allergenen: soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's , selderij, mosterd, noten, sesam, koemelk, ei, vis, schaaldieren, schelpdieren of weekdieren.

Vegetariërs & veganisten:
Geschikt voor vegetariërs & veganisten.

0 Sterne basierend auf 0 Bewertungen