0

Your cart is empty

Total: €0,00

No products found...
  • MegaFood Vitamin C (30 caps)
  • MegaFood Vitamin C (30 caps)
Eigenschappen Voor 30 dagen 100% natuurlijke en complete voedselbronnen Volledig spectrum aan natuurlijke antioxidanten Geeft geen maagklachten en is gemakkelijk te verteren Bevat geen pesticiden, herbiciden, gluten en soja

€29,95

Incl. tax
Article number: 6%
EAN: 51494101506
SKU: megafood1
Availability: Out of stock
Brand: MegaFood

Vitamine C

De ingrediënten in One Daily bestaan uit natuurlijke FoodState® concentraten welke worden gemaakt van verse en complete voedselbronnen zoals wortels, broccoli, sinasappels, cranberry’s, bosbessen, biologische bruine rijst en Sacchromyces cerevisiae, een gistsoort. Deze verse voedselbronnen leveren 100% natuurlijke voedingsstoffen inclusief co-factoren zoals ze ook in de natuur voorkomen.

Om er voor te zorgen dat de voedingswaarde van de ingrediënten niet wordt aangetast, worden de voedselbronnen gedurende het hele productieproces niet aan hoge temperaturen blootgesteld. De enzymen, antioxidanten, natuurlijke pigmenten en fytonutrienten blijven hierdoor behouden. Doordat de vitaminen en mineralen uit complete voedselbronnen komen bevat ”One Daily” een natuurlijke complex van belangrijke en natuurlijke co-factoren, oftewel hulpstofstoffen. Deze hebben allemaal een positief effect op de werking en opname van de vitaminen en mineralen.

Saccharomyces cerevisiae

De Saccharomyces cerevisiae (gist soort) is een bijzonder super food met een uniek voedingsstoffenprofiel. Saccharomyces cerevisiae is een complete bron van eiwitten, heeft een hoog gehalte aan B vitamines en bevat GTF (glucose tolerance factor). Saccharomyces cerevisiae levert ook andere belangrijke voedingsstoffen zoals mineralen en krachtige antioxidanten waaronder glutathione en beta 1, 3 glucanen. Deze ondersteunen het immuunsysteem, zijn goed voor de cholesterol en bevorderen een goede darmflora.

De tabletten in de One Daily formule zijn erg gemakkelijk te verteren en geven geen maagklachten zoals andere multivitaminen en mineralen complexen dat wel kunnen doen. Doordat het lichaam de ingrediënten gemakkelijk opneemt kunnen er lagere doseringen worden ingenomen.

De ingrediënten zijn niet geirradieerd of genetisch gemodificeerd en de tabletten zijn tevens vrij van de meest voorkomende allergenen; soja, gluten en zuivel. De Fresh Food Guarantee? van MegaFood waarborgt de bovenstaande claims en zorgt voor een constante hoge kwaliteit.

Natuurlijk versus Synthetisch

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen synthetische en natuurlijke vitaminen en mineralen. Vaak is de synthetische vorm van een vitamine of mineraal niet de beste vorm. Veel synthetische vitaminen en mineralen worden minder goed opgenomen, werken minder goed of ze zijn zelfs helemaal niet werkzaam. Veel vitaminen en mineralen hebben voor een optimale werking natuurlijke co-factoren nodig die alleen maar voorkomen in natuurlijke voedselbronnen.

One Daily bevat

  • Geen geïsoleerde synthetische beta-caroteen maar een mix van natuurlijke cartenoiden
  • Geen ascorbinezuur maar natuurlijke vitamine C met Bioflavonoiden.
  • Geen inactieve vitamine D2 (ergocalciferol) maar bio-actieve vitamine D3 (cholecalciferol).
  • Geen synthetische vitamine E maar natuurlijke vitamine E met het volledige spectrum aan tocoferolen en tocotrienolen.
  • Geen inorganische mineraal zoutverbindingen zoals citraat, acorbaat, oxide etc. maar natuurlijke organische mineralen.

One Daily bevat natuurlijke co-factoren, enzymen, antioxidanten, natuurlijke pigmenten en fytonutriënten.

De ingrediënten van MegaFood bestaan uit FoodState® concentraten, gemaakt van verse en rauwe voedselbronnen leveren voedingsstoffen en antioxidanten die 100% gemaakt zijn van complete voedselbronnen. Dit zijn de vormen zoals ze ook in de natuur voorkomen en bevatten tevens belangrijke Fytonutriënten zoals; CoQ10, Glutathione, Enzymen, Liponzuur, Aminozuren en Beta-Glucanen. Saccharomyces cerevisiae, een niet-candida bevattende gist, is een van de meest voedingsrijke voedselbronnen en bevat een reeks van gezondheidsbevorderende effecten.

Om er voor te zorgen dat de voedingswaarde van de ingrediënten niet wordt aangetast, worden de voedselbronnen gedurende het hele productieproces niet aan hoge temperaturen blootgesteld. De enzymen, antioxidanten, natuurlijke pigmenten en fytonutrienten blijven hierdoor behouden.

0 stars based on 0 reviews