• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Activated Charcoal tandpasta peppermint

€12,99
Ook zichtbaar wittere tanden binnen 2 weken? My Magic Mud is tandpasta zonder fluoride op basis van biologische en natuurlijke ingrediënten. Super zacht voor je tandvlees en glazuur met een heerlijke pepermunt smaak.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Activated Charcoal tandpasta peppermint

My Magic Mud Tandpasta - tandpasta zonder fluoride

My Magic Mud Whitening Tandpasta is de eerste tandpasta die geactiveerde koolstof van kokosnoot met bentonietklei combineert. Het is samengesteld uit slimme en gezonde ingrediënten en is fluoride-vrij, niet-GMO en gecertificeerd volgens de Natural Cosmetics Standard.

 

Waarom zou je My Magic Mud actieve kool gebruiken om te poetsen?

Omdat het echt werkt, en de voordelen van actieve kool al lang bekend zijn. Geactiveerde kool verwijdert plaque, giftige stoffen die een slechte adem veroorzaken en tandvlekken door een proces dat adsorptie wordt genoemd. Deze ongewenste elementen hechten zich aan het poreuze oppervlak van de actieve koolstof. Het resultaat is een schone, wittere glimlach!

 

My Magic Mud Tandpasta gebruiksaanwijzing

Breng een hoeveelheid ter grootte van een doperwt tandpasta aan op je tandenborstel. Poets je tanden grondig gedurende twee minuten, en spuug het uit. Spoel je mond en je tandenborstel met ruim water na. Borstel restjes koolstof weg met je schone tandenborstel en dan flossen.

Als je de My Magic Mud tandpasta eenmaal per dag gebruikt, zie je na twee weken zichtbaar verschil. Om te voorkomen dat nieuwe vervuiling zich hecht aan je tanden, wordt aanbevolen zo'n driemaal per week met My Magic Mud te blijven poetsen. Of zoveel als naar eigen behoefte.

 

My Magic Mud Tandpasta ingrediënten

My Magic Mud® Activated Charcoal Tandpasta voor Whitening & Detoxifying is een van de meest moderne ontwikkelingen in natuurlijke mondverzorging. Gemaakt met de beste ingrediënten heeft deze zachte tandpasta de kracht om je tanden en tandvlees prachtig te poetsen, te ontgiften en diep schoon te maken.

Distilled Water, Diatomaceous Earth, Non-GMO Xylitol, Bentonite Clay, Coconut Oil*, Activated Coconut Shell Charcoal, Peppermint Oil*, Citric Acid, Grapefruit Seed Extract, Sweet Orange Oil*, Potassium Sorbate, Rosemary Oil, Stevia*, Tea Tree Oil*, Vanilla Extract*, Xanthan Gum.

* Biologische oorsprong.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen