• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bright Mood | Verbeter je stemming en welzijn

€34,90
Bright Mood is een nootropic supplement ontworpen om de gezondheid en goede werking van de hersenen te ondersteunen.
De verpakking bevat 90 capsules, voldoende voor 30 doseringen.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Bright Mood | Verbeter je stemming en welzijn

  • Ontwikkeld voor mentale kracht en balans
  • Bevat de serotonine voorfase L-tryptofaan en 5-HTP
  • Veganistisch, gluten- en lactosevrij
  • 100% natuurlijk
  • Gemaakt in Duitsland

 

GEEF STRESS GEEN KANS

BRIGHT MOOD is ontwikkeld voor mensen die afhankelijk zijn van sterke zenuwen en mentale balans in hun dagelijkse leven. Naast vele andere super voedingsstoffen bevat BRIGHT MOOD voorlopers van het feel-good hormoon serotonine: L-tryptofaan en 5-HTP.

 

1) BRIGHT MOOD zorgt voor sterke zenuwen en werkt de stress van het dagelijkse leven tegen: Het ingrediënt Vitamine B6 draagt ​​bij tot de normale werking van het zenuwstelsel. Het ingrediënt vitamine B12 draagt ​​bij aan de normale mentale functie.

 

ingrediënten

- 90 veganistische capsules -

 

DOSERING

Neem dagelijks 3 capsules met voldoende vocht, bij voorkeur 's ochtends op een lege maag. Begin de dag met een goed gevoel en positieve energie!

 

Daily Stress Relief Ingredients

Ingrediënten: Reishi paddestoel extract, L-tryptofaan, hydroxypropylmethylcellulose (veg capsule shell.), Griffonia extract, kamille-extract, citroenmelisse extract, Wilde doorn kers extract, vitamine B3 (niacine), magnesium malaat, groene thee-extract, vitamine B5 (pantotheenzuur), zwarte peper, vitamine B6 (P5P), vitamine B1, kurkuma extract, vitamine B9 (foliumzuur), vitamine B12 (methylcobalamine).

 

 

ingrediënten

per 3 capsules (dagelijksedosis)

% ADH*

Reishi paddestoel-extract

750 mg

**

- waarvan polysacchariden

300 mg

**

L-tryptophaan

400 mg

**

Griffonia Simplicifolia-zaadextract

100 mg

**

-  waarvan 5-HTP

30 mg

**

Kamillebloem en bladextract

100 mg

**

Citroenmelisse blad extract

50 mg

**

Wilde doornkers zaad extract

50 mg

**

Vitamine B3

48 mg

300 %

Magnesiummalaat

28 mg

2 %

Groene thee-extract

25 mg

**

- waarvan polyfenolen

12 mg

**

Vitamine B5

18 mg

300 %

Zwarte peper-extract

10 mg

**

- waarvan piperine

9,5 mg

**

Vitamine B6

4,2 mg

300 %

Vitamine B1

5 mg

455 %

Curcuminoids

3,8 mg

**

Vitamine B9

0,3 mg

150 %

Vitamine B12

7,5 μg

300 %

* Aanbevolen dagelijkse inname hoeveelheid volgens EU-regelgeving
** geen referentiehoeveelheid beschikbaar

Opmerkingen:

Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden. Buiten het bereik van kinderen houden.

 

FAQ

 

Hoe werkt BRIGHT MOOD precies?

BRIGHT MOOD concentreert zich op je serotoninespiegel. De neurotransmitter serotonine staat bekend als het feelgood- en gelukshormoon, omdat het grotendeels verantwoordelijk is voor je humeur en stemming. BRIGHT MOOD bevat de directe voorlopers van serotonine: het aminozuur L-tryptofaan en 5-HTP als een extract van het Griffonia-zaad, waardoor uw serotoninespiegel wordt ondersteund. Bovendien bevinden de micronutriënten die relevant zijn voor de synthese van serotonine zich ook bij elke dosering. Een synergetische micronutriënten formule van vitamines en plantenextracten zorgt voor sterke zenuwen en een stabiele psyche. BRIGHT MOOD is dus een betrouwbare metgezel bij dagelijkse stress, om je hoofd koel te houden in iedere situatie.

 

Wat zijn de doelen van BRIGHT MOOD?

Of je nu een competitieve atleet bent of een ambitieuze doener, BRIGHT MOOD biedt van nature meer energie en welzijn en is geschikt voor iedereen die te maken heeft met een veeleisend of stressvol dagelijks leven. Omdat een positieve stemming de basis is voor elke geslaagde dag.

Hoe lang duurt het voordat BRIGHT MOOD van kracht wordt?

Het optimale effect bereik je met een regelmatige inname na 14 - 21 dagen.

Zorg ervoor dat je geen BRIGHT MOOD neemt met een eiwitmaaltijd. Het aminozuur L-tryptofaan concurreert met andere aminozuren, zodat de opname kan worden verstoord. Voor het beste resultaat wanneer het wordt ingenomen op een lege maag met een suikerbron zoals een vruchtensap.

 

Kan ik het product dagelijks gebruiken?

Om het best mogelijke effect te krijgen, moet BRIGHT MOOD zeker dagelijks worden ingenomen. Het optimale effect op je energieniveau en welzijn bereik je met regelmatige inname na 14 - 21 dagen.

 

Kan ik de ahead producten combineren?

Alle producten van de toekomst kunnen afzonderlijk of met elkaar gecombineerd worden. Vooral nuttig is de combinatie van BRIGHT MOOD met ons vitamine D3 preparaat DAILY SUNSHINE. Vitamine D3 speelt ook een belangrijke rol bij de synthese en regulatie van het gelukshormoon serotonine in uw lichaam. In DAILY SUNSHINE wordt vitamine D3 opgelost in MCT-olie, zodat deze optimaal door uw lichaam kan worden opgenomen.

 

Hoe kan ik mijn welzijn verbeteren?

Om je eigen stressniveau permanent laag te houden en je energieniveau permanent op een hoog niveau te houden, is een gezonde levensstijl essentieel. Dit omvat in de eerste plaats een uitgebalanceerd dieet dat gebaseerd is op minstens 70% groene en kleurrijke groenten. Regelmatige lichaamsbeweging en voldoende rustgevende slaap spelen ook een belangrijke rol.

 

Bright Mood is een nootropic supplement ontworpen om de gezondheid en goede werking van de hersenen te ondersteunen. De verpakking bevat 90 capsules, voldoende voor 30 doseringen.

 

 

Geadviseerd dagelijks gebruik:

Neem dagelijks 3 capsules met voldoende water, bij voorkeur in de ochtend op een lege maag. Het beste resultaat wordt verkregen bij een gebruik van tenminste 20 dagen aaneengesloten.

Ingrediënten: reishi extract, L-tryptofaan, hydroxypropylmethylcellulose (vegane capsule shell.), griffonia extract, kamille-extract, citroenmelisse extract, ziziphi spinosae (wilde doornkers), vitamine B3 (niacine), magnesium malaat, groene thee-extract, vitamine B5  (pantotheenzuur), zwarte peper, vitamine B6 (P5P), vitamine B1, kurkuma extract, vitamine B9 (foliumzuur), vitamine B12 (methylcobalamine).

 

Ahead Bright Mood is Vegan, Gluten en Lactose vrij.

 

Waarschuwing

Overschrijd de aanbevolen dosering niet.

Niet gebruiken als de verzegeling van de verpakking beschadigd is bij aankoop.

Raadpleeg eerst je dokter wanneer je onder behandeling staat voor een medische aandoening, als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.

Fabrikant: ahead® HQ ahead GmbH Seilerstr. 18, 20359 Hamburg

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen