• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Deep Sleep | Slaap & Rust

€28,90
Voor een optimale slaap, Deep Sleep is ontworpen voor mensen die niets willen overlaten aan het toeval als het op slapen aankomt.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Deep Sleep | Slaap & Rust

DEEP SLEEP | Slaap en regeneratie

· Met Melatonine om de slaapkwaliteit en het herstel 's nachts te verbeteren
· Helpt tegen Jetlag en veranderingen in het slaappatroon
· Vegan, gluten- en lactosevrij
· Zonder kunstmatige toevoegingen
· Gemaakt in Duitsland

SLAAP OPTIMALISEREN

DEEP SLEEP is ontworpen voor mensen die niets willen overlaten aan het toeval als het op slapen aankomt. Een goede nachtrust is het fundament om de volgende dag energiek wakker te worden en je volle potentieel te kunnen benutten.

Een goede nachtrust is ook belangrijk voor lichaam en geest. Deep Sleep bevat het natuurlijke slaaphormoon melatonine dat ook door je lichaam wordt aangemaakt. Het bestuurt het dag-nachtritme en maakt je 's avonds moe. Verschillende factoren, zoals stress, hebben een negatief effect op het aanmaken van melatonine en veroorzaken daardoor slaapproblemen. Samen met het werkzame extract van citroenmelisse, hopbellen en passievruchtbloem extract heeft Deep Sleep een kalmerend effect, verkort het natuurlijk de slaaptijd en biedt rustgevende diepe (REM) slaapfasen.

ALLEEN HET BESTE VOOR ONZE KLANTEN

DEEP SLEEP is ontwikkeld in samenwerking met experts op het gebied van voeding en neurowetenschappen. De innovatieve formule voor micronutriënten biedt meer rust en mentale balans zonder een gewenningseffect te veroorzaken. Alle ahead producten worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, en getest op compatibiliteit en effectiviteit.

OPTIMALE INNAME

Voor diepe slaap moet u dagelijks 3 capsules innemen. Neem 30 minuten voor het slapen gaan.

ONZE KWALITEITSBELOFTE

DEEP SLEEP wordt geleverd met 100% natuurlijke inhoudsstoffen en zonder chemische vulling of additieven (zoals magnesiumstearaat). Deep sleep is ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid op de lange termijn te garanderen, begeleiden we elk afzonderlijk product van de plaats van herkomst naar het afvullen en verpakken. Eén verpakking bevat 90 vegane capsules en is een maandvoorraad. Bij de inkoop van grondstoffen ligt de nadruk op de hoogste kwaliteit en ecologische duurzaamheid.

* EU Health Claim Regulation: DEEP SLEEP bevordert een goede nachtrust: het ingrediënt melatonine draagt ​​bij de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verminderen. Melatonine draagt ​​bij tot de vermindering van het subjectieve Jetlag gevoel.

 

ingrediënten

- 90 veganistische capsules -

DOSERING

Neem ongeveer 30 minuten voor het slapengaan dagelijks 3 capsules met voldoende water in.

Dagelijkse Rest & Herstel ingrediënten

Ingrediënten: Magnesiumbisglycinaat, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardig capsuleomhulsel) citroenbalsem extract, passiebloem extract, hopbellen extract, zinkgluconaat, melatonine.

ingrediënten

per 3 capsules (dagelijkse dosis)

% ADH*

Magnesiumbisglycinaat

600 mg

19,2 %

Citroenmelisse extract

250 mg

**

Passievruchtbloem extract

250 mg

**

- waarvan flavone

5 mg

**

Hopbellen extract

200 mg

**

- waarvan humulon

10 mg

**

Zink

1,2 mg

12%

Melatonine

1 mg

**

* Aanbevolen dagelijkse inname hoeveelheid volgens EU-regelgeving
** geen referentiehoeveelheid beschikbaar

Opmerkingen:

Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden. Buiten het bereik van kinderen houden.

 

FAQ

 

Is DEEP SLEEP veilig?

Ja, deep sleep is veilig. DEEP SLEEP bevat alleen ingrediënten die ook in de natuur voorkomen en wordt in Duitsland vervaardigd volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen (GMP). In tegenstelling tot synthetische slaaphulpmiddelen, kan deep sleep niet verslavend zijn of leiden tot een overdosis. Bovendien kan deep sleep niet uw natuurlijke REM en diepe slaap onderdrukken, zoals vaak het geval is met chemische slaappillen. Niettemin helpt melatonine om sneller in slaap te vallen en is het effectief tegen jetlag¹.

1) deep sleep bevordert een goede nachtrust: Het ingrediënt melatonine helpt om de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verkorten. Melatonine helpt de subjectieve jetlag-sensatie te verlichten.

 

Kan ik DEEP SLEEP dagelijks gebruiken?

Ja, DEEP SLEEP kan zowel bij gelegenheid als ook dagelijks worden ingenomen. De ingrediënten zijn 100% veilig en zorgen niet voor een afhankelijkheid.

 

Is melatonine geen medicijn?

Melatonine is het natuurlijke slaaphormoon dat door de pijnappelklier in de hersenen wordt geproduceerd. Het komt echter ook voor in gewoon voedsel. 1 mg melatonine is ongeveer hetzelfde als dat in 50 pistachenoten. Terwijl melatonine in hogere doses lang beschikbaar geweest is in de VS en andere landen van de EU, was het tot voor kort in Duitsland als geneesmiddel ingeschreven. Dit is echter veranderd als gevolg van aanpassing aan EU-wetgeving. Wij zijn ook van mening dat iets wat kan worden opgenomen middels een normaal voedingspatroon, nooit onder de farmaceutische wetgeving zou moeten vallen.

 

Hoe helpt slaapoptimalisatie me bij het verhogen van atletische prestaties?

Goede nachtrust is naast het trainen van de belangrijkste factor voor het verbeteren van atletische prestaties. Omdat het lichaam tijdens de herstelfasen regenereert. Hoe hoger de kwaliteit van de slaap, hoe beter de regeneratie. Degenen die beter en sneller regenereren, hebben kortere hersteltijden. Sporteenheden kunnen elkaar dus met kortere tussenpozen volgen. Het resultaat: kortere hersteltijden leiden op den duur tot een aanzienlijk prestatievoordeel ten opzichte van de concurrentie.Helpt het product tegen jetlag?

Ja, deep sleep werkt snel en betrouwbaar tegen jetlag: Het ingrediënt melatonine is bewezen het jetlag gevoel te verlichten. Je lichaam volgt het circadiane ritme, ook bekend als je interne klok. Dit is verstoord wanneer je je in verschillende tijdzones begeeft. DEEP SLEEP met melatonine helpt je sneller in slaap te vallen en je slaapritme snel aan te passen aan de nieuwe tijdzone. Of je nou een zakenman, model, backpacker of wedstrijdatleet bent - DEEP SLEEP is de ideale travelbuddy voor alle reizigers.

 

Wat kan ik nog meer doen om mijn slaap te optimaliseren?

Tip # 1: zorg ervoor dat alle schermen en kunstmatig blauwe lichtbronnen ten minste 90 minuten voor het slapengaan worden uitgeschakeld. De blauwe componenten van licht remmen de natuurlijke productie van het slaaphormoon melatonine en voorkomen dat je moe wordt. Indien dit niet mogelijk is, gebruik dan een blauwlicht blocker bril of een app zoals f.lux die filtert de blauwe componenten van het licht.

Tip 2: Hitte en ook zeer droge lucht irriteren jouw ademhalingsorganen en verstoren de slaapkwaliteit. Zorg dat je goed ventileert voordat je gaat slapen. Een vochtigheid van 30-50% en een temperatuur van 18-22 ° C zijn voor de meeste mensen optimaal.

Tip 3: Zonlicht, maanlicht, maar ook LED's van digitale klokken kunnen jouw slaap verstoren. Probeer de slaapkamer helemaal donker te maken, zodat er geen licht van buiten komt.

Tip 4: Zorg ervoor dat je na 2 uur ‘s middags geen cafeïnehoudend voedsel/vloeistof meer consumeert. Daarnaast moet je 2-3 uur voor het slapengaan niet meer eten, zodat uw lichaam kan regenereren en niet langer bezig is met de spijsvertering.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen