• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sharp Mind | Memory & Focus

1 / 2
€34,90
Verbeter uw cognitief functioneren op een veilige en effectieve manier met deze krachtige mix van vitamines, aminozuren en andere essentiële bouwstenen voor een gezond, goed functionerend brein.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sharp Mind | Memory & Focus

  •  Met α-GPC choline voor maximale focus en concentratie
  •  Om denk- en reactievaardigheden te vergroten
  •  Veganistisch, gluten- en lactosevrij
  •  Zonder kunstmatige toevoegingen
  •  Gemaakt in Duitsland

 

ONTKETEN JE MENTALE PERFORMANCE

 

SHARP MIND bevat een unieke combinatie van op studies baserende supervoedingsstoffen voor je hersenen. Of je student, ondernemer, kantoorheld, gamer of atleet bent - SHARP MIND helpt je om je mentale prestaties naar een nieuw niveau te tillen.

 

1) SHARP MIND bevordert de mentale prestaties: het ingrediënt pantotheenzuur draagt bij aan een normale mentale prestatie. Het ingrediënt Vitamine B12 helpt om vermoeidheid en vermoeidheid te verminderen.

ingrediënten

- 90 veganistische capsules -

 

DOSERING

Neem dagelijks 3 capsules met voldoende vloeistof. Bij voorkeur 's morgens op een lege maag, of gewoon voor intensieve leer-, sport- of werkeenheden die een hoge mate van mentale prestaties vereisen.

 

Wetenschappelijk onderbouwde geheugen- en focusingrediënten

Ingrediënten: Alpha GPC, Hydroxypropylmethylcellulose (capsule van kruidencapsule), Acetyl-L-Carnitine, Brahmi-extract, L-Theanine, Vitamine C, Zwarte peper-extract, Vitamine B3 (Niacine), Vitamine E, Bärlapp-extract, Vitamine B5 (pantotheenzuur) , Vitamine B6 (P5P), Vitamine B12 (methylcobalamine).ingrediënten

per 3 capsules (dagelijkse dosis)

% ADH*

Alpha GPC

400 mg

**

Acetyl-L-Carnitin

240 mg

**

Brahmi-Extrakt (Bacopa monnieri)

200 mg

**

- waarvan bacoside

100 mg

**

L-Theanine

120 mg

**

Vitamine C

32 mg

40 %

Zwarte peper-extract

10,5 mg

**

- waarvan piperine

10 mg

**

Vitamine B3

16 mg

100 %

Vitamine E

3,6 mg

30 %

Bärlapp-Extract

10 mg

**

- waarvan huperzine A

100 µg

**

Vitamine B5

7,2 mg

120 %

Vitamine B6

3,5 mg

250 %

Vitamine B12

7,8 µg

310 %

* Aanbevolen dagelijkse inname hoeveelheid volgens EU-regelgeving
** geen referentiehoeveelheid beschikbaar

Opmerkingen:

Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden. Buiten het bereik van kinderen houden.

 

FAQ

 

Hoe werkt SHARP MIND precies?

Sharp mind werkt met een cholinerge hoofdcomponenten (Alpha GPC (ALCAR) en de actieve extracten van Bacopa monnieri en Huperzia Serrata in focus op de neurotransmitter acetylcholine. ACh speelt een belangrijke rol bij cognitieve functies zoals geheugen vorming, leerprocessen, concentratie en aandacht. Deze boodschapper is niet alleen betrokken bij de communicatie tussen zenuwcellen in de hersenen, maar ook tussen zenuwcellen en spieren. de werkzame bestanddelen in sharp mind verhogen acetylcholine in de hersenen en derhalve zorgen voor een betere signaaloverdracht tussen de synapsen.

Je kunt het je voorstellen als een verbreding van een weg: de "autosnelweg" in je hoofd, die ongeveer de 100 miljard neuronen heeft en vormt de basis van je gedachten. Door een verbreding (verhoogde ACh spiegel) wordt het verkeer eenvoudiger in termen van gedachten en denkprocessen. Veel gebruikers rapporteren een gevoel van mentale helderheid en een verbeterd vermogen om woorden of kennis te leren.

 

Voor welke doelen is SHARP MIND geschikt?

Scherpe geest is geschikt voor studenten, sporters, gamers, founders, young professionals en iedereen die aan het lot overgelaten wil zijn wanneer het om zijn mentale prestaties gaat. Of het nu gaat om het examen, de wedstrijd, een investeringsgesprek of de projectpresentatie, het mentale aspect beslist over succes of verlies.

 

Waarom is geen cafeïne toegevoegd?

SHARP MIND concentreert zich op de neurotransmitter acetylcholine. ACh is fundamenteel betrokken bij elk denk- en leerproces, maar ook in het geheugen.

We hebben elke vorm van stimulerende ingrediënten we bewust buiten beschouwing gelaten, omdat zij niet alleen de slaap verstoren, maar ook vervelende bijwerkingen, zoals hoge bloeddruk, tremoren, nervositeit en verlies van fijne motoriek kan veroorzaken. SHARP MIND is daarom ook geschikt voor leer / werksessies in de late middag en avond. Wil je een extra energieboost? Geniet dan van SHARP MIND met een Bulletproof Coffee of een andere cafeïne bron naar keuze.

 

Wat zijn de voordelen voor atleten?

Of het nu gaat om individuele sporten, teamsporten of e-sports - je het mentale aspect bepaalt wie er wint en wie er verliest. Verbeterde reactiesnelheid, informatieverwerking en bliksemsnelle reflexen geven je een duidelijk voordeel ten opzichte van de concurrentie.

SHARP MIND richt zich op het verhogen van het acetylcholinegehalte in de hersenen. Klinische studies tonen aan dat volledige fysieke inspanning met een aanzienlijke daling van choline (en dus de synthese ACh) is verbonden. Als gevolg hiervan neemt de fysieke capaciteit af. Of het nu gaat om snelheid, uithoudingsvermogen of springvermogen - alle spieractiviteit wordt beïnvloed door de beschikbaarheid van acetylcholine. Een verhoogde concentratie van ACh kan dus niet alleen de mentale prestaties verbeteren, maar ook leiden tot een significante verbetering van de fysieke prestaties.Hoe lang duurt het voordat SHARP MIND zijn maximale potentieel ontvouwd?

Sharp Mind ontwikkelt zijn maximale effect na 2-3 weken regelmatige inname. Hoewel de componenten Alpha GPC, ALCAR en huperzine A al werken bij de eerste inname, ontwikkelen de aanwezige bacosides van het Brahmi-extract hun effect pas bij regelmatig gebruik gedurende minstens 2 weken.

Je moet het effect het duidelijkst voelen tijdens intense werkfasen, wanneer je langer in de flow-status kunt blijven, zonder je concentratie te verliezen of je uitgeput te voelen.

 

Kan ik SHARP MIND combineren met andere producten van ahead?

Alle producten van ahead kunnen afzonderlijk of met elkaar gecombineerd worden.

Dan overschrijd ik de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid B-vitaminen, is dat goed?

Voor sommige vitamines gebruiken we bewust hogere doses dan de normale aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, omdat een ambitieuze levensstijl, of het nu als sporter is of in het dagelijks leven is, speciale eisen stelt aan de voedingsstofvoorziening. Een overdosis is hier niet mogelijk, zelfs niet met de combinatie van BRIGHT MOOD en SHARP MIND.Verbeter uw cognitief functioneren op een veilige en effectieve manier met deze krachtige mix van vitamines, aminozuren en andere essentiële bouwstenen voor een gezond, goed functionerend brein.

Sharp Mind, Premium kwaliteit Nootropics is een gebalanceerde mix van inhoudsstoffen welke u helpt uw focus, concentratie, reactievermogen en geheugen te ondersteunen en te verbeteren. Verbeter uw cognitief functioneren op een veilige en effectieve manier met deze krachtige mix van vitamines, aminozuren en andere essentiële bouwstenen voor een gezond, goed functionerend brein.

Sharp Mind is voor dagelijks gebruik geschikt en ontworpen om uw cognitieve prestaties te verbeteren. Sharp mind bevat een combinatie van meerdere zeer effectieve nootropica waarvan bewezen is dat ze veilig zijn voor langdurig gebruik. 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen