• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ahead Nutrition

Geen producten gevonden...

Ahead Nutrition

Jij hebt je doelen voor ogen, wij hebben je prestaties voor ogen.

We hebben ahead® opgericht met de motivatie om ambitieuze mensen te helpen hun maximale potentieel te benutten. In samenwerking met topsporters en voedings- en medische experts, ontwikkelen we innovatieve producten die onvoorwaardelijk uw fysieke en mentale prestaties naar een hoger niveau brengen.

 

ahead® | The Human Performance Company

Het menselijk lichaam is misschien de meest complexe machine ter wereld. Onze hersenen consumeren alleen 20% van de energie die we aan ons lichaam leveren. En dat terwijl ze slechts 4% van onze totale lichaamsmassa uitmaken. Om optimaal te kunnen functioneren, moet het lichaam een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid bezitten.

Wij geloven dat de combinatie van goede voeding, een goede nachtrust en mentaal evenwicht essentieel zijn om je volledige potentieel voor fysieke en mentale prestaties te bereiken.

 

Onze claim: 100% performance | 0% bullshit

Bij het selecteren van de ingrediënten vertrouwen we op natuurlijke micronutriënten en plantenextracten waarvan de functionaliteit herhaaldelijk door wetenschappelijke studies is bevestigd. We blijven ver weg van elke vorm van kunstmatige toevoegingen. Dit geldt ook voor onze capsule producten, die zijn ingekapseld met een plantaardige omhulling van HPMC-cellulose.

Onze producten zijn vrij van: kunstmatige aroma's kunstmatige kleuren kunstmatige bindmiddelen en lossingsmiddelen (zoals magnesiumstearaat) kunstmatige conserveermiddelen kunstmatige vullers Bij de inkoop van grondstoffen ligt de nadruk op de hoogste kwaliteit en ecologische duurzaamheid.