• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Methyl Folate - 100 Ct.

1 / 2
€18,95
Toon je hart wat liefde - Foliumzuur is nodig bij van alles waaronder de productie van DNA tot aminozuren en werkt hard om het hart, het zenuwstelsel en meer te ondersteunen.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Methyl Folate - 100 Ct.

Methyl Folate voor uw hart?

Bulletproof ™ Methyl Folate werkt snel en is daarmee de gewenste vorm van folaatsuppletie. Foliumzuur is nodig bij de productie van alles van DNA tot aminozuren en werkt hard om het hart, het zenuwstelsel en meer te ondersteunen.

Methylfolaat is de meest voorkomende vorm van actief foliumzuur in het lichaam. Terwijl andere vormen mogelijk moeten worden omgezet in methylfolaat voordat ze kunnen worden gebruikt, bewaart Bulletproof Methyl Folate je lichaam de moeite.

 

Methyl Folate vs Folic Zuur

Foliumzuur is een in water oplosbare B-vitamine en (6S) -5-MTHF, glucosaminezout is een vierde generatie folaatafgifte van Quatrefolic®. In 1998, vanwege de hoge niveaus van foliumzuurdeficiëntie en de bijbehorende gezondheidsrisico's, vereisten de Verenigde Staten (gevolgd door Canada en verschillende andere landen) dat fabrikanten veel graanproducten versterkten met foliumzuur, omdat ze zo veel werden geconsumeerd in het Amerikaanse dieet. Deze geschiedenis is vooral belangrijk als u een dieet met minder koolhydraten of hele voeding (zoals het Bulletproof ™ dieet) volgt vanwege het hoge gehalte aan fytaten en andere "anti-voedingsstoffen" die in graanproducten worden aangetroffen. Bovendien is methylfolaat biologischer, stabieler en oplosbaarder dan andere vormen van folaat, met name foliumzuur, een synthetisch geoxideerd molecuul dat vóór gebruik in het lichaam moet worden omgezet in 5-MTHF.

 

Ingrediënten

Hoeveelheid per portie (1 plantaardige capsule):

  • Foliumzuur (als Quatrefolic®) - 800mcg DFE (Foliumequivalent)


Andere ingrediënten:
Rijstmeel, gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), siliciumdioxide.

 

Dit is jouw grens

Bulletproof ™ -supplementen worden ondersteund door het allermodernste onderzoek, de beste wetenschap en technologie om de prestaties tot overdrive te brengen. Afkomstig van de beste, meest biologisch beschikbare ingrediënten mogelijk - alle Bulletproof-supplementen zijn 100% niet-GMO, soja en glutenvrij, zonder kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde bewaarmiddelen of andere rotzooi. Ze ondergaan strenge laboratoriumtesten om te verzekeren dat ze voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Bulletproof Process ™ - en zorgen voor zuiverheid en potentie. U kunt zich dus op alle mogelijke manieren concentreren op het feit dat u nog meer geweldig bent.

 

Aanbevolen gebruik

Neem dagelijks één capsule met voedsel om een gezond hart en zenuwstelsel te ondersteunen.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Bulletproof 360, Inc

Netto hoeveelheid product (100 capsules): 800Milligram

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen