• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onnit Coffee By Caveman Coffee Co.

1 / 1
€18,95
Caveman Colombian Amber Coffee is een licht tot medium gebrande koffie uit Colombia die volgens de hoogste kwaliteitsnormen geteeld en verwerkt is.
Onnit Coffee By Caveman Coffee Co.

 

PRIVATE RESERVE SINGLE ESTATE LIGHT ROAST COFFEE

  • DUURZAAM GROEIEN
  • SCHOON VERWERKT VOOR KWALITEIT & ZUIVERHEID
  • HELE BOON
  • HAND GEROOSTERD DOOR EEN MEESTER ROOSTER

 

 

Caveman Coffee

Medium-Light Roast Koffie

Onnit Coffee - Caveman Colombian Amber (12oz/340g)

Signature Roast - Private Reserve

Onnit Coffee van Caveman Coffee Co

Onnit presenteert de Single Estate Medium-light Roast Coffee. Deze koffie is exclusief voor Onnit geproduceerd door de Caveman Coffee Co. Na een nauwe samenwerking met de koffiebranders van Cavemen Coffee Co, zijn we trots om deze réserve koffie te presenteren die we Colombian Amber noemen.

Smaakprofiel

Onnit Colombian Amber is licht tot medium gebrand. De koffie heeft een lage zuurgraad en een sterke, zoete caramelsmaak. De koffie heeft een medium body en een lichte, complexe smaak met een hint van sinaasappel, grapefruit en citroengras. De koffie heeft een frisse afdronk.

Single estate (nóg beter dan single origin)

Van onze koffie is niet alleen duidelijk in welk gebied deze geteeld is (in Colombia), maar we weten zelfs op welk familiebedrijf de koffie geteeld is.

Duurzame koffie

Wij beschouwen onszelf als onderdeel van deze wereld. Daarom geloven wij in duurzame landbouwtechnieken die het milieu beschermen en respecteren. Daarom is onze koffie geteeld en geoogst volgens de beste standaarden. Onze koffie is zowel UTZ als Rainforest Alliance gecertificeerd.

Natte verwerking voor een betere kwaliteit

De koffie wordt met de hand geplukt door ervaren koffieplukkers. Zij zorgen ervoor dat alleen de rijpe bonen worden geplukt worden. Vervolgens worden de koffiebonen gewassen en gedroogd. Hierdoor is de hoogste kwaliteit verzekerd en wordt voorkomen dat de koffie aangetast wordt door schimmel en gifstoffen.

De beste koffiebrander

Op grote hoogte in het droge klimaat van de Amerikaanse staat New Mexico worden de koffiebonen vervolgens gebrand. Dit gebeurt bij een prijswinnende koffiebranderij. Hierdoor is zeker dat de koffiebonen niet verbranden. De koffiebonen worden dan snel verpakt en verscheept. Zo blijft de koffie zo vers mogelijk.

 

CONTENTS AND PURITY

Cafeïne: 1,12%

Chlorogenic zuur: 2,34%

Zuiverheid: Er is getest dat deze koffie onder detecteerbare drempels ligt voor zowel schimmel als mycotoxinen.

 

Aanbevolen gebruik

Dagelijks te gebruiken en voeg het aan de melk voor de koffie toe.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product: 340gram

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen