• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onnit Coffee By Caveman Coffee Co.

1 / 1
€18,95
Caveman Colombian Amber Coffee is een licht tot medium gebrande koffie uit Colombia die volgens de hoogste kwaliteitsnormen geteeld en verwerkt is.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Onnit Coffee By Caveman Coffee Co.

 

PRIVATE RESERVE SINGLE ESTATE LIGHT ROAST COFFEE

  • SINGLE ESTATE
  • SUSTAINABLY GROWN
  • CLEAN PROCESSED FOR QUALITY & PURITY
  • WHOLE BEAN
  • HAND ROASTED BY A MASTER ROASTER

 

 

Caveman Coffee

Medium-Light Roast Koffie

Onnit Coffee - Caveman Colombian Amber (12oz/340g)

Signature Roast - Private Reserve

Onnit Coffee van Caveman Coffee Co

Onnit presenteert de Single Estate Medium-light Roast Coffee. Deze koffie is exclusief voor Onnit geproduceerd door de Caveman Coffee Co. Na een nauwe samenwerking met de koffiebranders van Cavemen Coffee Co, zijn we trots om deze réserve koffie te presenteren die we Colombian Amber noemen.

Smaakprofiel

Onnit Colombian Amber is licht tot medium gebrand. De koffie heeft een lage zuurgraad en een sterke, zoete caramelsmaak. De koffie heeft een medium body en een lichte, complexe smaak met een hint van sinaasappel, grapefruit en citroengras. De koffie heeft een frisse afdronk.

Single estate (nóg beter dan single origin)

Van onze koffie is niet alleen duidelijk in welk gebied deze geteeld is (in Colombia), maar we weten zelfs op welk familiebedrijf de koffie geteeld is.

Duurzame koffie

Wij beschouwen onszelf als onderdeel van deze wereld. Daarom geloven wij in duurzame landbouwtechnieken die het milieu beschermen en respecteren. Daarom is onze koffie geteeld en geoogst volgens de beste standaarden. Onze koffie is zowel UTZ als Rainforest Alliance gecertificeerd.

Natte verwerking voor een betere kwaliteit

De koffie wordt met de hand geplukt door ervaren koffieplukkers. Zij zorgen ervoor dat alleen de rijpe bonen worden geplukt worden. Vervolgens worden de koffiebonen gewassen en gedroogd. Hierdoor is de hoogste kwaliteit verzekerd en wordt voorkomen dat de koffie aangetast wordt door schimmel en gifstoffen.

De beste koffiebrander

Op grote hoogte in het droge klimaat van de Amerikaanse staat New Mexico worden de koffiebonen vervolgens gebrand. Dit gebeurt bij een prijswinnende koffiebranderij. Hierdoor is zeker dat de koffiebonen niet verbranden. De koffiebonen worden dan snel verpakt en verscheept. Zo blijft de koffie zo vers mogelijk.

 

CONTENTS AND PURITY

Caffeine: 1.12%

Chlorogenic Acid: 2.34%

Purity: This coffee has been tested to be below detectable thresholds for both mold and mycotoxins.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen