• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Emulsified MCT Oil 475ML

€27,95
Drie overheerlijke smaken die gemakkelijk mixen in zowel warm als koude dranken en voorzien jou met alle voordelen van 100% kokosnoot afgeleide MCT olie.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Emulsified MCT Oil 475ML

HOE EMULSIFIED MCT OLIE JOUW LICHAAM OPTIMALIZEERT

Emulsified MCT Olie geeft jou alle voordelen van MCT-olie in de meest handige manier. In plaats van  een blender te gebruiken, kun je gewoon door te roeren deze heerlijke smaken gelijkmatig en direct door je voedsel van keuze mengen. MCT's zijn een van de schoonste brandstoffen beschikbaar voor het lichaam, dit ondersteunt het van energie en helpt bij een gezonde stofwisseling. Nu beschikbaar in de smaken: Kokosnoot, Vanille en Aardbij


 De 1-2-3 van MCT

 

  1. MCT Staat voor Middellange keten triglyceriden. Vetten zoals deze zijn belangrijk voor gezonde hersenen en helpen meerdere systemen van het lichaam te ondersteunen. Zij spelen een bijzonder belangrijke rol bij gewichtsbeheersing als gevolg van een positief effect op leptine receptoren, daarnaast geeft het u vol en tevreden gevoel voor uren.
  2. Voor hoge intensiteit atleten en diegene die een hoog vetgehalte, lage koolhydraten dieet volgen, kunnen MCT's dienen als een vitale bron van energie om jezelf te voeden zelfs tijdens de meest intense trainingen.
  3. Onnit's MCT is 100% geproduceerd van kokos en bevat een hoog gehalte aan laurinezuur, een belangrijke voedingsstof voor menselijke optimalisatie† Bovendien, door onze MCT olie uit kokosnoten te verwerken, voorkomen we de ontbossing van de palm bossen - een natuurlijk habitat voor bedreigde orang-oetans.


JUST STIR AND GO …


MCT Olie is een van de beste brandstoffen die je kunt mixen in een goede kop koffie of een drankje naar keuze. Helaas is het probleem met MCT-olie, in plaats van iets dat van nature wordt geëmulgeerd zoals crème of een creamer, dat traditionele MCT olie een blender vereist om het gelijkmatig mengen.


We hebben dat probleem juist opgelost. Onnit's Emulsified MCT-olie beweegt zowel in warme als koude dranken soepel en gelijkmatig. Emulgeren is een proces van het gebruik van een combinatie van lucht en water om de vetten gelijkmatig in water te laten mixen. Nu hoef je nooit meer MCT olievlekken op de bovenkant van je koffie te zien!
 

Aanbevolen gebruik

Kan gebruikt worden als voedingssupplement. Neem 1 eetlepel (15ml) 1 tot 4 maal daags. Onnit Emulsified MCT-olie kan ook gemixt worden in smoothies of water en melk. MCT-olie kan ook gebruikt worden als vervanging van gewone oliën in sladressings of sauzen. MCT-olie is geschikt om mee te koken, maar gebruik als bakolie wordt afgeraden omdat het MCT-olie een laag kookpunt heeft.

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product: 475ML

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen