• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Energy/Focus Dark Roast Espresso - 10 caps

1 / 3
€10,25 €7,17
Cupplement is de perfecte koffie voor jou. De cups bevatten superfoods voor energie en focus. De cups zijn volledig biologisch afbreekbaar en daardoor goed voor het milieu.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Energy/Focus Dark Roast Espresso - 10 caps

De basis van Cupplement is natuurlijk koffie. De koffie is zorgvuldig geselecteerd waarbij een juiste balans is gevonden tussen de sterkte en de smaak. Dit heeft geleid tot een lichte en ietwat fruitige Lungo en een sterkere, licht bittere Espresso maling van 100% Arabica bonen. 

Je zou misschien verwachten dat door de toevoeging van ingrediënten de smaak van de koffie verandert. Gelukkig verandert de smaak minimaal waardoor jij maximaal kan genieten van jouw favoriete koffie!

De koffie is BIO gecertificeerd en wordt geleverd in biologisch afbreekbare capsules voor je Nespresso apparaat. 

Dat vitamines belangrijk zijn om optimaal te presteren wist je waarschijnlijk al. Toch is het lastig om te weten welke vitamines je moet nemen om het maximale uit je dag te halen.

De toegevoegde vitamines zijn van hoogwaardige kwaliteit. De doseringen zijn gebaseerd op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Daarnaast is er uitvoerig onderzoek gedaan naar de stabiliteit van vitamines in koffie en zo is de doseringen daarop aangepast.

Als extra booster is er voor superfoods gekozen. Dit omdat er veel wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar superfoods als energiebooster, zo konden de beste worden uitgekozen.

De toegevoegde superfoods bevatten naast vitamines belangrijke mineralen en antioxidanten die gezondheidsbevorderende eigenschappen hebben. Deze superfoods zijn zorgvuldig geselecteerd voor de optimale blend. De superfoods in de Energy/Focus blend zijn Guarana en MCT-olie. Deze superfoods hebben een positieve invloed op je energiemetabolisme. MCT zijn de snelst opneembare vetten waardoor je er direct het energieeffect van zal merken. 

In Guarana zit naast cafeïne ook tannine. Dit zorgt ervoor dat de cafeïne langzamer wordt opgenomen en je geen korte energieboost hebt, maar er langer het effect van zal merken.

De capsules zijn gemaakt van suikers. Naast dat deze goed zijn voor het milieu is het ook goed voor de koffie!

 

De ingrediënten:

- Arabica bonen

- Vitamine B1

- Vitamine B2

- Vitamine B12

- Guarana

- MCT olie

 

Meer Informatie

- Dit product komt uit Nederland.

- Dit product is ontwikkeld door Cupplement.

- Elke verpakking bevat 10 cups.

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen