• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fulvic Minerals

1 / 2
€34,95
Lay a general mineral foundation for the body to build on
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fulvic Minerals

HOE FULVIC MINERALS JOU OPTIMZALIZEERT

Fulvic Minerals levert fulvinezuur, een belangrijk natuurlijk voorkomend organisch zuur dat moeilijk te verkrijgen is uit een normaal dieet. Het fulvinezuur wordt geleverd door Shilajit, door dit kan men ervaren dat het uithoudingsvermogen, de opname van voedingsstoffen en de productie van enzymen worden verbetert. (Dit is niet wetenschappelijk bewezen maar feedback van klanten)

 

 

FULVIC ZUUR

Fulvinezuur is een belangrijk natuurlijk voorkomend organisch zuur dat moeilijk te verkrijgen is uit een normaal dieet. Fulvinezuur kan gunstig zijn voor alle volwassenen omdat het talrijke biologische reacties bevordert en een algemene basis vormt voor het lichaam om van af te bouwen. Met name atleten die mogelijk trace-elementen gebruiken, hebben een hogere behoefte om ze aan te vullen. Fulvinezuur kan ervoor zorgen dat het uithoudingsvermogen wordt verbeteren door cellulaire energie, opname van voedingsstoffen en optimalisatie van enzymen en hormonen. Onnit Fulvic Minerals Concentrate levert 250 mg fulvinezuur uit Shilajit-extract, dat wordt geoogst uit de Himalaya.

 

SHILAJIT VANAF BOVEN

Shilajit is een voedings- en mineraalrijke biomassa die geladen is met medicinale humus en fulvinezuren. Britse archeologen hebben bewijs gevonden voor het gebruik van Shilajit in de beschaving van de Indusvallei die teruggaat tot 3000 voor Christus. Onnit Fulvic Minerals Concentrate maakt gebruik van een gepatenteerd Shilajit-extract, PrimaVie®, een klinisch bestudeerd, gezuiverd Shilajit-extract van hoge kwaliteit uit de Himalaya, dat dibenzo-α-pyrones (DBP's) en Fulvinezuur bevat. PrimaVie® Gezuiverd Shilajit wordt vervaardigd door een extractieproces waarbij alleen water wordt gebruikt.

 

Aanbevolen gebruik

Neem dagelijks twee eetlepels Fulvic Minerals in op elk gewenst moment van de dag

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product: 946ML

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen