• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MagTech™ Magnesium Drink Mix

1 / 2
€44,95
Magnesium Drink Mix levert een heerlijke dosis van de drie meest gunstige soorten magnesium voor de menselijke gezondheid: L-Threonate, Taurate en Glycinate. Op dit moment verkrijgbaar in natuurlijke limonadesmaak, MagTech ™ drankmix is geschikt voor elk
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
MagTech™ Magnesium Drink Mix

MagTech™ is een nieuw, verbeterd magnesium supplement.

Magnesium:

    • Helpt bij het goed functioneren van de hersenen en het zenuwstelsel
    • Is betrokken bij het leervermogen
    • Draagt bij aan een gezond celdelingproces
    • Draagt bij aan een normale eiwitsynthese
    • Bevordert de energiestofwisseling

 

MagTech™ is een kwaliteitsmix van drie typen magnesium die er om bekend staan dat ze makkelijk opgenomen kunnen worden; Magtein Magnesium L-Threonaat, Magnesium Tauraat en Magnasium Glycinaat. Alle typen magnesium in deze mix zijn chelaten. Een chelaat is een mineraal dat verbonden is met een aminozuur. Magnesiumchelaten worden beter opgenomen dan andere vormen van magnesium.

MagTech™ heeft een 100% nutriëntdichtheid. Dat wil zeggen dat alle componenten van deze magnesiummix voedingswaarde hebben. We hebben voor magnesiumchelaten met functionele aminozuren gekozen.

 

Magnesium en het brein

Het menselijke brein heeft ongeveer 100 miljard neuronen die met elkaar communiceren door middel van synaptische verbindingen. Ieder individueel neuron is in staat om duizenden synapsen te hebben. Daarom zijn er dus biljarden synaptische verbindingen in het brein. Deze verbindingen creëren van neurale netwerken die de basis vormen voor het leervermogen van de hersenen. Des te meer synaptische verbindingen er zijn, des te beter je nieuwe dingen kunt opnemen.

Uit een belangrijk onderzoek aan MIT (Een toonaangevende universiteit in Boston) is gebleken dat magnesium een rol speelt in het reguleren van de dichtheid van synapsen en hoe magnesium bijdraagt aan de hersenen en het zenuwstelsel en hoe het bijdraagt aan het leervermogen. Een team van wetenschappers toonde aan dat hogere magnesiumwaarden bijdroegen tot een significante en langdurige toename in het aantal synapsen. De wetenschappers vonden dat veel magnesium supplementen niet goed werden opgenomen in het lichaam en daarom ontwikkelden zij Magtein™.

 

Aanbevolen gebruik

Neem 1 "stick" per dag en bij voorkeur vlak na de eerste maaltijd van de dag op een ligt gevulde maag.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Natural Stacks, Lewis

Netto hoeveelheid product (20 sticks): 64,6 gram

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen