• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eye Defense - 30 Capsules

1 / 1
€24,95
Eye Defense™ is ontworpen om sterke ogen en een beter zicht te ondersteunen.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Eye Defense - 30 Capsules

Naarmate we ouder worden, worden de ogen kwetsbaarder voor schade en de schadelijke effecten van blauw licht op het scherm. Eye Defence ™ is ontworpen om op elke leeftijd sterke ogen en beter zicht te ondersteunen. Onderzoek suggereert dat de verbindingen in Eye Defence ™ mogelijk de gezondheid van de ogen op lange termijn ondersteunen en beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht van verlengde schermtijd.

 

Lutein en Zeaxanthin isomeren

Luteïne en Zeaxanthin, gemerkt als 'Lutemax ™ 2020', de beproefde 'oogvitaminen', zijn twee effectieve natuurlijke verbindingen om beter zicht te ondersteunen. Collectief aangeduid als "maculaire pigmenten" zijn deze carotenoïden voedingspigmenten die zich verzamelen in het macula-gebied van het oog, waar ze werken als een blauwlichtfilter om de onderliggende retinale cellen van het oog te beschermen, en ondersteuning bieden voor maculaire degeneratie.

 

Zee buckthorn olie

Zee buckthorn olie is aangetoond dat het de symptomen van droge ogen en krasjes vermindert door de natuurlijke smeringsreactie van het oog te stimuleren. Dit unieke ingrediënt is afgeleid van de vruchten en bessen van de Duindoorn-plant, en het is rijk aan zicht-versterkende carotenoïden en tocoferolen en bevat essentiële vetzuren ter ondersteuning van de natuurlijke afweer van het lichaam tegen ooggerelateerde ontsteking en weefselbeschadiging.

 

Vitamin A (beta carotene)

Vitamine A is een essentiële antioxidant die bijdraagt aan de beschermen van de macula, lens en hoornvlies van het oog. Het volbrengt dit door het natuurlijke vermogen van het lichaam te ondersteunen om schade door vrije radicalen, oxidatieve stress en ontsteking die de oogfunctie kunnen schaden te bestrijden.

 

Vitamin E (d-alpha-tocopherol)

Vitamine E werkt samen met vitamine A om de oogcellen en -weefsels gezond te houden. Het is een in vet oplosbare antioxidant.

 

 

 

Aanbevolen gebruik

Neem 1 softgel per dag, of zoals voorgeschreven door arts of therapeut.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Natural Stacks, Lewis

hoeveelheid product (30 capsules)

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen