• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natural BCAAs™ - 150 capsules

1 / 2
€24,00
Natural BCAAs™ bevat vertakte keten aminozuren (BCAAs) van plantaardige bron. De BCAAs zijn vervaardigd door middel van een hoogwaardig productieproces voor optimale opname door het lichaam.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Natural BCAAs™ - 150 capsules

Natural BCAAs™ is een krachtige combinatie van BCAAs (vertakte keten aminozuren) en beta-alanine. BCAAs (leucine, isoleucine en valine) zijn belangrijke bouwstenen voor de eiwitten die tot ongeveer een derde van al ons spierweefsel vormen. Natural BCAAs bevat geen gluten en is veganistisch. 

Een bewezen 2:1:1 BCAA verhouding

Onderzoek heeft aangetoond dat een 2:1:1 de meest optimale verhouding is voor onze lichaam. Deze 2:1:1 verhouding van L-leucine, L-isoleucine en L-valine komt in de buurt van de verhoudingen die worden gevonden in natuurlijke eiwitbronnen.

Uit plantaardige bron

Onze topkwaliteit Natural BCAAs™ zijn afkomstig uit plantaardige bron, en niet uit haar of veren zoals andere producten.

Speciale verwerkingsmethode voor optimale opname

Natural BCAAs™ bevat AjiPure® BCAAs. Deze BCAAs zijn van erg zuiver en worden goed opgenomen door het lichaam. De manier waarop de BCAAs verwerkt zijn leidt tot een snelle opname.

Gecombineerd met beta-alanine

Na inname wordt beta-alanine omgezet in carnosine. Deze peptide komt voor in je hersenen en spieren.

Wat doen BCAAs?

Eiwitten zijn de bouwstenen voor onze spieren en vormen de basis voor alle enzymen in ons lichaam. Ze bestaan uit een groot aantal onderdelen die we aminozuren noemen. Vertakte keten aminozuren (BCAAs) zijn de meest voorkomende aminozuren. Ze vormen 35% van de menselijke spiermassa en kunnen door het lichaam worden gesynthetiseerd.

Veel mensen zijn verbaasd als ze horen dat de meeste BCAA producten van haar (van mensen of varkens) of van veren gemaakt zijn. Vooral menselijke haren worden veel gebruikt omdat deze goedkoop zijn en omdat het product dan nog steeds als vegetarisch aangemerkt kan worden.

Natural BCAAs™ is gemaakt van 100% plantaardige bronnen. De ruwe grondstoffen zijn gezuiverd en worden zeven keer gemalen, zodat er een zeer fijn poeder overblijft. Door de combinatie van goede grondstoffen en het zorgvuldige productieproces blijft er een product over dat maximaal gebruikt kan worden door het lichaam en snel opgenomen wordt. Daarnaast hebben we met Beta-Alanine een extra aminozuur toegevoegd.

Het product is geproduceerd in de Verenigde Staten in een fabriek die voldoet aan de Good Manufacturing Practices-eisen. Natural Stacks is er trots op dat het alleen ingrediënten gebruikt van de hoogste kwaliteit.

 

Aanbevolen gebruik

Neem 1-3 porties per dag met water, tenzij anders aangegeven door een arts. Natural BCAAs™ kunnen gebruikt worden voor, tijdens en na de training.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Natural Stacks, Lewis

Netto hoeveelheid product (150 capsules): 120 gram

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen