• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Qualia Mind

1 / 2
€139,00
Radicale Cognitieve Verbetering - Qualia Mind is een premium supplement die helpt bij het ondersteunen van mentale prestaties en hersengezondheid. Specifiek ontworpen om focus te bevorderen, daarnaast ondersteunt het energie, mentale helderheid, stemming
Qualia Mind

Qualia Mind is een premium supplement die helpt bij het ondersteunen van mentale prestaties en hersengezondheid. Specifiek ontworpen om focus te bevorderen, daarnaast ondersteunt het energie, mentale helderheid, stemming, geheugen en creativiteit.

Zorgvuldig samengestelde ingrediënten

Qualia gebruikt de meest krachtige, zuivere, biobeschikbare vorm van elk ingrediënt, rekening houdend met de juiste verhoudingen voor een systematisch evenwicht. Al hun ingrediënten zijn gekozen op basis van sterk empirische onderzoek. We houden hierbij rekening met verschillende soorten onderzoek: sterke gekwantificeerde persoonlijke onderzoeken, en meer dan 40 jaar internationaal onderzoek naar nootropische stack formules.

Glutenvrij, GMO-vrij. zonder kunstmatige kleuren, smaken of zoetstoffen. Gemaakt met HPMC vegetarische capsules.

Een unieke, uitgebreide formule

Qualia's formulering is erop gericht om te profiteren van veel verschillende soorten synergieën. Ingrediënten werken op verschillenden manieren alleen, dan wanneer ze gecombineerd worden. We houden rekening met hun relaties om te profiteren van synergetische voordelen en verbeteren eventuele kruisingsremmers. Het Neurohacker collective heeft een formule ontworpen die bewust probeert een evenwicht te vinden tussen subjectieve effecten om zinvolle verbetering te geven op een uitgebreide manier - Het is simpelweg een hele systeemupgrade.

 

Nootropische verbindingen

Nootropics zijn stoffen die de cognitieve functie verbeteren. Onze formule bevat 8 hoogwaardige nootropische verbindingen, zodat u kunt werken vanuit een consistent hogere basis van productiviteit.

 

Neuro-Vitamines

Deze formule omvat 7 neuro-vitaminen die werken om uw voedingsstoffenniveaus te herstellen en uw zenuwen en zenuwstelsel te revitaliseren.

 

Antioxidanten

Deze ingrediënten worden toegevoegd om het herstel van cellulaire schade te bevorderen.

 

Adaptogen Extracts

Adaptogen extracts help maintain the health of cells for longevity and vitality. We use 10 different adaptogen extracts in our formula.

 

Aminozuren

Aminozuren zijn natuurlijke bouwstenen voor de neurotransmitters die de cognitieve functie regelen, deze ingrediënten passen bij de toegenomen vraag van de hersenen vanuit deze nootropica.

 

Choline Donors

Acetylcholine is een neurotransmitter die uw neuro-motorische verbinding regelt. We stimuleren je acetylcholinevoorziening zodat je hersenen efficiënter met je lichaam kunnen communiceren.

 

Ons onderzoeks- en ontwikkelingsproces

Bij Neurohacker Collective richten ze zich op het maken van baanbrekende producten voor wellness en het publiceren van de beste biohacking content van de meest effectieve geesten ter wereld. Al hun producten zijn ontworpen met behulp van complexe systeemwetenschap - een unieke benadering die is ontworpen om de netto capaciteit van mentale en emotionele vaardigheden te verhogen, in plaats van het verhogen van één vermogen ten koste van één ander. Dat betekent het begrijpen van de chemische en elektrische routes die de mogelijkheden bieden die wij willen ondersteunen. Van neurotransmitterprecursoren tot het transport en de opname van voedingsstoffen, elke stap is van belang om resultaten te boeken.

 

Gebruiksinstructies

Advies: Neem als voedingssupplement 's ochtends zeven capsules met water. Als de maag hierdoor verstoord raakt, neem dan inplaats daarvan met het ontbijt. De optimale dosering kan variëren op basis van lichaamsgewicht en gevoeligheid. Neem niet meer dan tien capsules tegelijk en niet meer dan twaalf capsules per dag in.

De chemie van iedereen is uniek en sommige gebruikers vinden dat het verhogen of verlagen van de standaarddosering de sleutel is tot het optimaliseren van de effecten voor hun individuele behoeften. Als de standaarddosering niet aan uw behoeften voldoet, moedigen wij u aan om te experimenteren en uw dosering aan te passen om zo een optimale inname te vinden.

Qualia Mind is ontworpen voor regelmatig gebruik, met een periode van vijf dagen per week en twee vrije dagen per week. Dit maximaliseert de voordelen terwijl het verhinderen van afstomping. Het maakt niet uit of de twee "off-cycle" dagen aaneengesloten of uit elkaar liggen, zolang ze maar elke week plaatsvinden. Qualia Mind kan ook minder dagen per week worden gebruikt, of op een noodzakelijke basis voor onmiddellijke effecten.

 

 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen