• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grasgevoerde Whey Proteine - 750 gram

€43,78 €19,97
Eiwitten zijn populair bij atleten, trainers en mensen die bewust leven. Deze belangrijke voedingsstoffen spelen een belangrijke rol in het herstel van de spieren na sport of fysieke inspanning of als supplement naast de dagelijkse voeding.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Grasgevoerde Whey Proteine - 750 gram

Wei proteïne is een vloeistof die ontstaat bij het maken van kaas. Deze vloeistof wordt dan gedroogd en tot poedervorm gemaakt. Het bijzondere van wei is, is dat het nog veel vitaminen, mineralen en eiwitten van melk behoudt en dat zorgt voor de speciale werking van dit product. Doordat wei een hele hoge concentratie eiwitten bevat is dit product geliefd bij veel sporters. Dit komt doordat de eiwitten zorgen dat de spieren na een inspanning sneller herstellen. Dit kan dus. ook betekenen dat je minder en korter last hebt van spierpijn omdat de spier sneller kan herstellen.

Cacao kan je verkrijgen door middel van een hoge druk pers die zorgt dat de boon tot een poeder wordt geperst. Cacao is ook de grondstof van chocolade en chocolade heeft zijn herkenbare smaakt door de cacao boon gekregen. Deze boon groeit aan de cacao boon en die kan je vooral tegenkomen in gebieden in Afrika zoals Congo en Ghana. 

Himalaya zout is een grof zout met een roze kleur uit het Himalaya gebergte. Een mythe vertelt dat tijdens de scheppingen de aarde diep in de Himalaya speciaal oerwater ligt. Later is door de speciale scheppingskracht tijdens de schepping van de aarde dat water omgevormd door een roze kleurig kristal wat Himalaya zout zou zijn verteld deze mythe.

 

De ingrediënten:

- Wei Eiwit

- Cacaopoeder

- Himalaya zout

 

Meer informatie

- Onze eiwitten zijn heerlijk in shakes, smoothies en andere recepten. Drink deze kort na het opstaan. Voor het beste spierherstel is het aan te bevelen om de eiwitten gelijk na je training te drinken. Houd je van onze producten? Geef ons wat ‘social love’. Inspireer ons door #nootrofit toe te voegen in je posts. 

- Dit product komt uit Nederland.

- Dit product is ontwikkeld door Nootrofit.

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 750 gram.

 

In deze video vertelt Wiggert Meerman over de Whey Proteïne van Nootrofit.

 

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen
Annemieke Doorn 15-04-2016
Reviews

Deze Whey gebruik ik na het sporten. Ik kies bewust voor deze ingrediënten en blijf weg van de andere rommel op internet.

Erica 08-04-2016
Reviews

Zeer goed product! Het smaakt heel lekker is heerlijk in de yoghurt! Minder zoet dan bijv. de Hemp Force en qua prijs goed.

Kai 31-03-2016
Reviews

Lekkere eiwitten. Niet te zoet en mengt makkelijk in Yoghurt, smoothies of water. Zou wel graag een vanille variant willen zien!

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen