• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sleep Well

€27,50
Ontworpen om de kwaliteit van uw slaap te verbeteren en de tijd die u nodig heeft om in slaap te vallen te verkorten. Een krachtig natuurlijke tonic dat uw lichaam en geest helpt met diepe rust.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sleep Well

SleepWell is ontworpen om de kwaliteit van uw slaap te verbeteren en de tijd te verkorten die je nodig hebt om in slaap te vallen. Door de combinatie van 5 gecertificeerde ingrediënten is SleepWell een krachtige natuurlijke hulpmiddel voor de dagen dat je lichaam en geest een diepe rust nodig heeft.

 

Ingredienten:

GABA (gamma-aminobuytricacid)

GABA is een neurotransmitter die van nature in de hersenen voorkomt. Het helpt bij het kalmeren en ontspannen. GABA komt van nature voor in broccoli, groene groenten, spinazie, aardappelen, bananen, verse zaden en noten, uien en eieren.

 

Chamomile Extract

Beschouwd als een van de oudste geneeskrachtige kruiden die de mensheid kent, gedroogde kamillebloemen hebben talrijke, wijdverspreide effecten op de gezondheid dankzij hun hoog gehalte aan antioxidanten zoals flavonoïden en terpenoïden. Kamille is een zacht kruid meestal ingenomen als thee of ingekapseld voor kalmerende doeleinden. Bovendien, bevordert kamille ook ontspanning.

 

Passie bloem

Deze prachtige bloem, ook bekend als Passiflora Incarnata, is een meerjarige klimplant afkomstig uit de tropische regenwouden van Zuid-Amerika. Moderne kruidenspecialisten raden het aan als een krachtig kruid om stress en angst te behandelen en de geest te helpen voorbereiden op een rustgevende nachtrust.

 

Lemon Balm (citroenmelisse)

Al meer dan 2.000 jaar wordt citroenmelisse gekweekt als een culinaire en medicinale plant die de geest kalmeert. Citroenmelisse bevordert ook een rustgevende slaap, vooral voor mensen die moeite hebben om in slaap te vallen.

 

Melatonine

SleepWell bevat Melatonine. Melatonine komt van nature voor in het menselijk lichaam. De Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) heeft wetenschappelijk bewezen dat melatonine:

✓ Vermindert de tijd die nodig is om in slaap te vallen

✓ Vermindert de subjectieve gevoelens van een jetlag

 

Deze nieuwe, ultramoderne nutraceutical van OmniMind® maakt het cirkel compleet. Wanneer OmniMind® N°1 Nootropic door de dag en SleepWell 's nachts wordt ingenomen, biedt OmniMind® jou 24 uur per dag ondersteuning voor de hersenen.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen