• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onnit Earth Grown Nutrients - Lemon Mint

1 / 2
€34,95
Earth Grown Nutrients
Alles-in-1 Dagelijkse Groente en Aanvullende Kruiden
Limoen Mint Smaak
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Onnit Earth Grown Nutrients - Lemon Mint

 

Wat Is Nieuw in EGN?
Deze formule benadrukt opnieuw de waarde van groente, vertering, en het ontgifting process en beschikt over vier nieuwe superster ingrediënten. Artichoke Jerusalem is een van de beste prebiotische voedingsmiddelen die op aarde bestaat, deze geeft een directe bron van voedsel voor de gunstige bacteriën in onze darmen biome. Moringa, een draagsteen in de Ayurvedische praktijk, is een van de meest nutriënt-dichte greens in de wereld. Brandnetel is een kruid vereerd in zijn traditionele gebruik voor de gezondheid van de nieren, en Broccoli scheuten zijn al jaren een hoofdbestanddeel van gezond eten zelfs vóór de gezonde levenstijl koel was.

 

POWER GREENS BLEND™
Het beste van beide werelden het land en de zee, deze combinatie bevat organische Wheat Grass, biologische boerenkool, organische Barley Grass, haver Gras, organische Kelp, Dulse en Alfalfa extract. Deze greens zijn vol alkalizerende micronutriënten en mineralen in hun meest natuurlijke vorm. Greens zoals deze zijn goed genoeg om een volbloed renpaard optimaal te laten functioneren, dus ze zijn zeker goed genoeg voor ons! 

 

CHAMPION BLEND™
Deze ongelooflijk krachtige combinatie van organische Peruaanse Paarse Maïs (niet te verwarren met algemene gele maïs), Organische Lucuma, Camu Camu Extract, Maqui en Acai helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen. Onze unieke mix van superfoods is goed afgerond bij het helpen verlichten van de belasting op uw hardwerkende lichaam.

 

DETOX BLEND™
We zijn niet allemaal heiligen. Voor elke toegeeflijke actie, moet er een gelijke en tegenovergestelde gezonde reactie staan, en de detox mix doet precies dat. Biologische Schizandra, organische Brandnetel, Maria Distel Extract, Broccoli Scheut, Paardebloem Extract en Oliijf-Blad Extract zijn samen gecombineerd om te helpen het lichaam te ondersteunen zijn normale ontgifting processen.
 

RAINBOW BLEND™
Goede dingen komen in alle kleuren! The Rainbow Blend is een kleurrijke combinatie van groenten en fruit, waaronder biologische Biet, Cranberry en Organische Wortel, die tal van voordelen voor de gezondheid levert en zorgt voor een heerlijke natuurlijke aroma.  

 

GUT BLEND™
De maag is de ketel van de gezondheid, zoals de oude Engelse uitdrukking gaat. Dit heeft bewezen waar te zijn als recent onderzoek heeft aangegeven dat de meerderheid van ons immuunsysteem leeft in onze darmen. EGN begint met een krachtige prebiotische bevattend voedsel, Biologisch Artisjok van Jeruzalem, om de goede bacteriën te helpen ondersteunen en de algemene gezondheid te voeden. Om het lichaam de dichte voedingsstoffen in de formule te helpen verteren, hebben we een aantal krachtige spijsverteringsenzymen toegevoegd. Zoals Fytase en Hemicellulase - plus de Papaya Fruit die het enzym Papaïne bevat.

 

MINERALIZATION AND ALKALIZATION
Mineralisatie en alkalisering is voor altijd verbonden in de cascade van lichamelijke processen. Junk food, overmatig eiwit, suiker, cafeïne en stress kan zure omstandigheden in het lichaam te creëren. Deze milde acidose vereist het gebruik van mineralen om als buffer te werken op de zuurtegraad. Deze mineralen zijn daardoor niet langer beschikbaar voor complexe systemen van het lichaam te ondersteunen. Groenvoer, zoals grassen, kruiden en groenten in EGN, zijn van nature alkalizerend en bevatten ook essentiële minerale.


 

TAKE THE LOAD OFF
Vrije radicalen worden beschouwd als de bad guy in de voeding wereld. Ongeacht of ze echt zo schadelijk zijn als sommigen beweren is ter discussie, maar zeer weinig experts zullen beweren dat vrije radicalen niet op zijn minst een last op je lichaam zijn. Om deze elektronen-vretende engerds te neutraliseren, heeft het lichaam een ingewikkelde set van de verdedigings-bolwerken, die je kan versterken door de toevoeging van hoge antioxidant supplementen. Om de werking van Vitamine C's aan te vullen, hebben we Organische paarse Mais, biologische Lucuma, Maqui en Acai toegevoegd. U en uw lichaam hebben een hoop te bereiken. Waarom zou je je lichaam niet helpen met de last over te nemen door het supplimenteren met EGN?


 

DETOXIFICATION STATION
Onnit's EGN biedt een reeks van ingrediënten om het lichaam met de normale ontgifting processen te helpen. Terwijl het lichaam van nature elke seconde van de dag ontgift, door de aandrukkende last van de milieu-verontreiniging in ons dagelijks leven, is de ondersteuning van deze processen die het zware werk doen een topprioriteit. Om u te helpen hebben we deze mix van ingrediënten samengesteld.Earth Grown Nutrients Voedingswaarde

 

Deze verklaring is niet geëvalueerd door de FDA. Dit product is niet bedoeld als diagnose, behandeling, geneesmiddel, of preventie voor enige ziekte.

 

Aanbevolen gebruik

Dagelijks gebruiken en neem bij inname 1 schep en voeg dit toe aan de maaltijd die je al van plan was te gaan eten.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product: 200gram

 

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Rick Shaffer 18-08-2018
Reviews

Onnit´s Earth grown nutrients is the easiest way to get all of your nutrients and greens in with just one scoop.
The Lemon mint taste is rather subtle but enjoyable. I look forward to taking it in the morning.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen