• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mineral Electrolytes

€39,99
Een suikerarme drinkmix die de prestaties op lange termijn bevordert door een optimale balans tussen water en elektrolyt te handhaven.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mineral Electrolytes

PERFORMANCE NUTRITION

Als je traint, vallen de zweetdruppels van je huid en tuimelen naar de grond. Ze dragen mineralen zoals natrium, kalium, calcium en magnesium - allemaal essentieel voor het bevorderen van een gezonde spierfunctie.

Jouw opties tot nu toe om te rehydrateren? Water, dat op zichzelf deze essentiële voedingsstoffen niet aanvult of bevat. Of, suikerhoudende dranken (die we niet zullen noemen) die het vet verpakken waarvoor je zo hard werkt om te verbranden.

Maar wat als er een smakelijk mineraal gevuld, electrolyte-infused, en laag-suiker alternatief was voor dranken?

Onnit's Minerale Elektrolyten helpt een optimale vloeistof- en elektrolytenbalans te handhaven om vermoeidheid op afstand te houden en geinfuseerd met net genoeg van de ideale koolhydraatbron - palatinose.

 

 

 

BLIJF GEHYDRATEERD

OPTIMALISEER SPIERFUNCTIE 

BEHOUD EEN
OPTIMALE ELEKTROLYTENBALANS

 

 

MINERAL ELECTROLYTES WERKEN

Mineral Electrolytes is een drinkmix laag in suiker dat prestaties van lange duur bevordert door het handhaven van een optimale water- en elektrolytenbalans. Het is aangetoond dat elektrolyten de sportprestaties op verschillende manieren beïnvloeden.

Natriumbicarbonaat hielp om vermoeidheid te voorkomen bij zwemmers in een trial  en basketbalspelers in een andere, en een studie uit 2013 toonde aan dat het de werkcapaciteit onder Braziliaanse jiu-jitsu- en judospelers verhoogde.

Magnesium, waar de meeste mensen een tekort aan hebben, is in verband gebracht met krachttoename. Het tijdschrift van de International Society of Sports Nutrition rapporteerde dat proefpersonen die magnesium namen winsten zagen van 17,7% op hun een-rep max bench pers.

 

 

REPLENISHING INGREDIENTS

NATRIUMBICARBONAAT
Vertraagt vermoeidheid door de zuurblazende capaciteit van de cellen te verhogen.

POTASSIUM
Essentieel mineraal voor zowel spier- als zenuwstelselfunctie.

CALCIUM
Noodzakelijk voor sterke spiersamentrekkingen.

MAGNESIUM
Geassocieerd met verbeterde prestaties in basketbal, handbal en volleybal, en de meeste mensen krijgen niet genoeg.

PALATINOSE
Niet-GMO-zoetstof met laag glycemgehalte, afkomstig van bieten.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen