• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Recovery Protein

1 / 2
€39,95
Ideale after workout formule met 16Gr proteïne, BCAAs, en creatine
Recovery Protein

HOE RECOVERY PROTEIN JOU OPTIMALIZEERT

Wanneer we trainen breken we de spieren af door het lichaam te dwingen aanpassingen te maken om onszelf sterker te krijgen. De sleutel tot succes om de juiste aanpassing te triggeren is herstel. De beste trainers in de wereld zullen je allemaal hetzelfde vertellen dat je alleen zo veel zal vorderen als je in staat bent om te herstellen. Het toevoegen van de juiste voedingsstoffen is een wezenlijk onderdeel van dit proces. Onnit's Recovery Protein is speciaal ontworpen met herstel in het achterhoofd. De meest belangrijke aminozuren in deze formule helpen spierweefsel met herstellen, terwijl de kokoswater jou  gehydrateerd, gevoed en altijd klaar houdt voor meer. Colostrum helpt bij het regelen van een gezond immuunsysteem, en creatine helpt met ondersteuning van de gezondheid van spiervezels en de werving van beschikbare energie.TRAINEN MAAKT JOU ZWAKKER.

RECOVERY MAAKT JOU STERKER.


HOOFD INGREDIËNTEN

HENNEP ZAAD

Hennep zaad, in deze formule tot 10 gram per serveersuggestie, bevat een gebalanceerd proteïne profiel die de andere proteïne bronnen complimenteert.

GEITEN WHEY

Geiten melk is op moleculair niveau gelijker aan menselijke melk dan koeienmelk. waardoor velen aannemen dat het makkelijker is te verteren door ons lichaam. Geiten Whey proteine heeft een compleet amino zuur profiel ideaal voor het voeden van vermoeide spieren zonder het gebruik van hormonen of e-nummers.

KOKOSNOOT WATER POEDER

Kokoswater staat bekend door zijn hydraterende werking, en deze formule bevat de smakelijke geroosterde kokosnoot smaak.

COLOSTRUM

Colostrum, in deze mix met wel 5 grams per servering aanwezig, is the meest voedingsrijke melk die pasgeboren dieren voedt. Dit helpt het natuurlijke immuunsysteem te regelen.

INSTANTIZED BRANCHED CHAIN AMINO ACIDS (BCAAS)

Al jaren bekenden in de bodybuild wereld, deze drie amino zuren (L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine) in de 2:1:1 verhouding, zijn cruciaal voor het synthetizeren en herstel van spierweefsel.

CREATINE

Creatine werkt. Het helpt het lichaam met het synthetizeren van spierweefsel, understeunt spier gezondheid, en verbetert de aanwezige energie.


Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen