• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Recovery Protein

1 / 2
€39,95
Ideale after workout formule met 16Gr proteïne, BCAAs, en creatine
Recovery Protein

HOE RECOVERY PROTEIN JOU OPTIMALIZEERT

Wanneer we trainen, breken we de spieren af door het lichaam te dwingen aanpassingen te maken om onszelf sterker te krijgen. De sleutel tot succes om de juiste aanpassing te triggeren is herstel. De beste trainers in de wereld zullen je allemaal hetzelfde vertellen dat je alleen zo veel zal vorderen als je in staat bent om te herstellen. Het toevoegen van de juiste voedingsstoffen is een wezenlijk onderdeel van dit proces. Onnit's Recovery Protein is speciaal ontworpen met herstel in het achterhoofd. De meest belangrijke aminozuren in deze formule helpen bij het herstel van spierweefsel, terwijl het kokoswater jou  hydrateert, gevoed en altijd klaar houdt voor meer. Colostrum wordt gebruikt om te helpen bij het regelen van een gezond immuunsysteem, en Creatine verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen. 

TRAINEN MAAKT JOU ZWAKKER.

RECOVERY MAAKT JOU STERKER.

 

HOOFD INGREDIËNTEN

HENNEP ZAAD

Hennep zaad, in deze formule tot 10 gram per serveersuggestie, bevat een gebalanceerd proteïne profiel die de andere proteïne bronnen complimenteert.

 

GEITEN WHEY

Geiten melk is op moleculair niveau gelijker aan menselijke melk dan koeienmelk. waardoor velen aannemen dat het makkelijker is te verteren door ons lichaam. Geiten Whey proteine heeft een compleet amino zuur profiel ideaal voor het voeden van vermoeide spieren zonder het gebruik van hormonen of e-nummers.

 

KOKOSNOOT WATER POEDER

Kokoswater staat bekend door zijn hydraterende werking, en deze formule bevat de smakelijke geroosterde kokosnoot smaak.

 

COLOSTRUM

Colostrum, in deze mix met wel 5 grams per servering aanwezig, is the meest voedingsrijke melk die pasgeboren dieren voedt. Dit is ontwikkeld om te helpen bij het regelenen van het natuurlijke immuunsysteem.

 

INSTANTIZED BRANCHED CHAIN AMINO ACIDS (BCAAS)

Al jaren bekenden in de bodybuild wereld, deze drie amino zuren (L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine) in de 2:1:1 verhouding, zijn cruciaal voor het synthetizeren en herstel van spierweefsel.

 

CREATINE

Creatine werkt. Creatine verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen

 

Aanbevolen gebruik

Dagelijks te gebruiken na het trainen en neem 3 scoops met minimaal 350 milliliter water of melk.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product: 410 gram

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen