• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Roze Himalaya Zout - 340 gram

1 / 1
€12,31
Dit zuivere zout uit de Himalaya zit boordevol sporenelementen en mineralen. Omdat het zout miljoenen jaren geleden gevormd is, bevat het geen verontreinigingen.
Roze Himalaya Zout - 340 gram

pink himalaya salt

Roze Himalaya Zout (340 gram)

Zout is een van de belangrijkste mineralen die er zijn. In de Romeinse tijd was zout zelfs zo waardevol dat de soldaten een ‘salarium’ kregen, een toeslag om zoet te kopen. En het woord soldaat betekent in feite ‘iemand die betaald wordt in zout’. In die tijd was zout een zeldzaam en waardevol mineraal.

Natuurlijk gewonnen roze zout zit boordevol met 84 essentiële sporenelementen en electrolyten en speelt een belangrijke rol bij het reguleren van allerlei processen in het lichaam. Het verschilt dus van tafelzout, dat minder mineralen bevat. Himalayazout is een van de zuiverste soorten natuurlijk zout. De roze kleur betekent dat er veel sporenelementen in zitten en de smaak is fantastisch. Himalayazout heeft een zachtere smaak dan tafelzout. Himalayazout verschilt van tafelzout zoals een goede wijn verschilt van ontsmettingsalcohol. Roze Himalayazout heeft niet die ongemakkelijke, ietwat stekende mondgevoel van tafelzout en daarom is het beter te gebruiken als smaakstof of supplement in het voedsel. Er is waarschijnlijk geen makkelijkere manier om 84 sporenelementen binnen krijgen dan door roze Himalayazout in je dieet op te nemen.

De zoutvoorraden waaruit onze koosjere roze Himalayazout wordt gewonnen is ongeveer 250 miljoen jaar oud. Dit betekent dat dit zout was gevormd lang voordat de aarde vervuild werd met zware metalen, pesticiden en PCBs. Er is niet zoiets als biologisch zout, maar dit zout is waarschijnlijk het meest pure zout dat je kunt vinden. Als je dit zout eet ga je terug in de tijd en consumeer je mineralen uit de pre-industriële wereld. Als je het eenmaal probeert wil je niet meer anders!

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product: 340gram

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen