• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

FOCUS²

1 / 2
€19,95
Boost je concentratie en leervermogen - 100% natuurlijke focus *
FOCUS²

WIL JE EEN FOCUS BOOST? *

KEEP YOUR FOCUS *

  • Wil je de mentale flow state bereiken? 
  • FOCUS² boost je focus en leervermogen zonder cafeïne 
  • Neem de pillen voor school, studie of werk 

    *Individuele resultaten kunnen verschillen


FOCUS2 van Paneuromix is hét voedingssupplement voor mensen die een een boost zoeken voor concentratie en het leervermogen. FOCUS2 bevat GEEN cafeïne, waardoor je een ontspannen focus krijgt en geen gejaagdheid. FOCUS2 wordt gebruikt door zowel scholieren, studenten als werkende mensen die een tijdelijke boost zoeken voor bijvoorbeeld een deadline of examen, of elke dag een boost willen hebben voor maximale performance.

FOCUS2 bevat ingrediënten waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat deze een bijdragen aan het leervermogen en concentratievermogen. Het bevat onder andere Gotu Kola, dat bekend staat als tonicum voor de hersenen.

GOTU KOLA 100 MG

Gotu Kola, ook bekend als Centella asiatica wordt al eeuwenlang als een tonicum voor de hersenen gebruikt. Ondanks de geljikenis in naam heeft Gotu Kola niets te maken met Cola en bevat het geen cafeïne .  *

L-THEANINE 150 MG

Is een aminozuur dat veel voorkomt in thee (alhoewel je enorme hoeveelheden thee zou moeten drinken om net zoveel binnen te krijgen als met FOCUS²). In het Oosten wordt het vaak gebruikt in frisdranken als alternatief voor cafeïne. *

L-TYROSINE 175 MG

L-Tyrosine is een amonizoor dat een voorloper is van vele belangrijke neurotransmitters, namelijk van de zogenaamde catecholaminen. Catecholaminen zijn activerende neurotransmitters waarvan dopamine en noradrenaline bekende voorbeelden 

KOPER 0.5MG

Koper is een spoorelement dat bjidraagt aan het normaal functioneren van het zenwstelsel. Chocholade is een bekende bron van koper. 

MAGNESIUM 50 MG

Magnesium is een heel belangrijk mineraal voor lichaam en geest. Het activeert de normale energie in het lichaam, het is tevens goed voor het zenuwstelsel, daarnaast draagt het bij aan concentratie en het leervermogen. *


ZINK 25 MG

Zink is een heel belangrijk mineraal dat bijdraagt aan het normaal cognitief functioneren.  


* Individuele resultaten kunnen verschillen
1 Hoe snel merk ik iets van het supplement?

De meeste mensen merken na een half uur de eerste effecten opkomen. Het effect van het supplement blijft verrassend lang hangen, tot zelfs de volgende dag. Bij langdurig gebruik, enkele weken, beginnen de effecten nog sterker te worden. Wij adviseren om elke maand even 3 dagen geen capsules te nemen, hierdoor blijft het effectief werken.

 

2 Wat zijn de aanwijzingen voor gebruik?

Wij adviseren om de eerste dag 1 capsule bij het ontbijt te nemen.

 

3 Waarom zit er geen caffeïne door het supplement?

Wij hebben gekozen voor een caffeïnevrij product, caffeïne verhoogt welliswaar de alertheid maar kan ook nerveusiteit met zich meeebrengen, daarnaast kan iemand gewoon één of twee koppen koffie nemen. Sommige mensen vinden dat caffeïne het effect wat versterkt. Door caffeïne eruit te laten geven wij de keus aan jou.

 

4 Zijn er bijwerkingen?

Het supplement heeft heeft invloed op processen, dus bijwerkingen zijn mogelijk, maar komen niet vaak voor doordat de basis van de ingrediënten uit de natuur komen. Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere hoofdpijn en misselijkheid. Gebruik het niet tijdens de zwangerschap.

 

5 Wat is het verschil met de Paneuromix?

De FOCUS2 is vooral gericht op het ondersteunen van een ontspannen focus, motviatie en helderheid, het Paneuromix supplement heeft een bredere werking en heeft een meer nootropische werking. 

 

Aanbevolen gebruik

Wij adviseren om de eerste dag 1 capsule bij het ontbijt te nemen.

 

Land van herkomst: Nederland
Geproduceerd door: Paneuromix, Groningen

Hoeveelheid product: 30 capsules

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Christine G. 18-03-2017
Reviews

Hele dag scherp en actief na korte nacht
goed middel om de hele dag scherp en actief te zijn.
Avond er voor nogal laat gemaakt maar geen enkel last van gehad tijdens werk!!!

Rene K. 18-03-2017
Reviews

Super middel
Focus werkt direct goed, een spiegel opbouwen niet nodig dus. Zowel tijdens werk als thuis (klussen bijv) merkte ik dat ik de aandacht er beter bij kon houden en preciezer kon werken. Super middel!

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen