• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paneuromix ®

1 / 2
€29,95
GEAVANCEERDE BREINPIL
Paneuromix ®

WIL JE EEN FOCUS BOOST? *

KEEP YOUR FOCUS *

  • Wil je de mentale flow state bereiken? 
  • FOCUS² boost je focus en leervermogen zonder cafeïne 
  • Neem de pillen voor school, studie of werk 

    *Individuele resultaten kunnen verschillen

KRIJG DE CONTROLE TERUG OVER JE LEVEN, BE LIMITLESS

Wil je meer uit je leven halen? Wil je in kortere tijd meer doen, zodat je meer vrije tijd overhoudt? Wil je beter studeren zodat je droombaan binnen bereik komt? Of wil je slim werken, zodat je een wereldreis kunt maken? Je loopt vast in een overvloed aan aandachtspunten en verplichtingen en zo verwateren je eigenlijke levensdoelen.

Hiervoor hebben we Paneuromix ontwikkeld (voorheen NZT.2) om jou te helpen de regie weer in handen te nemen. Supplementen als Paneuromix worden in Amerika nootropics genoemd, dit zijn geavanceerde, maar veilige brain boosters. De zorgvuldig geselecteerde en uitgekiende dosering van natuurlijke stoffen, zorgt ervoor dat je zenuwstelsel krachtig ondersteunt wordt in het normaal functioneren. Zo komen je levensdoelen weer binnen bereik. Klim hogerop in de piramide van Maslow!

 

Gastrodia Elata 50 mg (80% Gastrodine)
Gastrodia Elata is een chinees kruid behorend tot de familie van de orchideeën. Het wordt in China al eeuwen gebruik als tonicum voor geest en lichaam.


HUPERZIA SERRATA 5 MG (50 MCG HUPERZINE-A)
Huperzia Serrata is een soort mos dat groeit in India, China en andere aziatische landen. Het bevat de stof Huperzine-A dat de afbraak van acetyl-choline zou tegengaan. Op deze manier blijft er meer acetyl-choline beschikbaar. 


ALPHA-GPC 250 MG
Alpha-GPC is de afkorting voor L-Alpha Glycerylphosphorylcholine een natuurlijke choline stof die heel goed de bloed-hersenbarrière door komt. Choline is de voorloper van de neurotransmitter acetylcholine in de hersenen. Daarnaast is choline betrokken bij de vorming van fosfatidylcholine, een belangrijk bestanddeel van de hersenen. Paneuromix ® bevat de hoogste dosering Alpha-GPC van een samengesteld product ter wereld.


BACOPA MONNIERI 200 MG
Bacopa Monnieri, ook wel bacopa monniera of "Brahmi" is een kruid uit India uit de Ayurvedische traditie. De actieve bestanddelen van bacopa bestaan uit alkaloïden, saponinen en sterolen. De bekendste alkaloïden zijn Brahmine en herpestine, bekende saponinen zijn d-mannitol en hersaponin.
 

DMAE 270 MG
DMAE is een stof die in choline omgezet kan worden, en is daarmee een precursor van de neurotransmitter acetylcholine.


L-THEANINE 50 MG
L-Theanine is een aminizuur uit groene thee en wordt in landen als Japan door frisdranken gedaan.


PHOSPHATIDYL SERINE 100 MG
Phosphatidyl Serine komt vooral voor in hersenen, organen en in vette vis. Phosphatidyl Serine is een fosfolipide dat aan de binnenkant van een celmembraan voorkomt.


RHODIOLA ROSEA ONDERDEEL VAN NEUROMIX ™ 400 MG
Rhodiola rosea is een plant uit de vetplantenfamilie en wordt gezien als een zogenaamde adaptogeen. Het draagt bij aan een normaal energie metabolisme en is zeer geschikt om te gebruiken voor vermoeidheid.


GINKGO BILOBA ONDERDEEL VAN NEUROMIX ™ 400 MG
Ginkgo Biloba staat erom bekend dat het de normale functie van het geheugen ondersteunt en tevens een ondersteuning kan geven aan de doorbloeding.
 

PANAX GINSENG ONDERDEEL VAN NEUROMIX ™ 400 MG
Ginseng (Koreaanse), ook wel Panax Ginseng is de meest bekende adaptogeen ter wereld. Het kan bij dragen bij aan lichamelijk en geestelijk herstel en ondersteunt bij vermoeidheid.
 

VITAMINE B12 1000 MCG
Vitamine B12 ondersteunt de werking van Paneuromix ® en is met name bekend om het activerende effect op energie in het lichaam. Daarnaast draagt het bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en het geheugen.

VITAMINE B6 6 MG
Vitamine B6 is een belangrijke B-vitamine en draagt bij aan het normaal functioneren van het zenuwstelsel. Ook aan het normale energie metabolisme draagt B6 bij.

FAQ

1 HOE SNEL MERK IK IETS VAN DE NOOTROPIC?

De meeste mensen merken na een half uur de eerste effecten opkomen. Het effect van de nootropic blijft verrassend lang hangen, tot zelfs de volgende dag. Bij langdurig gebruik, enkele weken, beginnen de effecten nog sterker te worden. Wij adviseren om elke maand even 3 dagen geen capsules te nemen, hierdoor blijft het effectief werken.


2
 WAT ZIJN DE AANWIJZINGEN VOOR GEBRUIK?

Wij adviseren om de eerste dag 1 capsule bij het ontbijt te nemen. Als je het later inneemt kan dit slapeloosheid geven. Voer de dosering op naar de aangeraden dosering van 3 capsules per dag. De capsules kunnen in 1 keer ingenomen te worden, je hoeft dus geen pillen mee te nemen en hieraan te denken gedurende de dag. Door de kracht van de formule werkt dit de hele dag door. Als je weet hoe je reageert kun je op dagen van hoge mentale belasting tot 3 capsules extra nemen (in totaal 6 capsules), bijvoorbeeld een uur voordat je deze belasting aangaat.


3
 WAAROM ZIT ER GEEN CAFFEÏNE DOOR DE NOOTROPIC?

Wij hebben gekozen voor een caffeïnevrij product, caffeïne verhoogt welliswaar de alertheid maar kan ook nerveusiteit met zich meeebrengen, daarnaast kan iemand gewoon één of twee koppen koffie nemen. Sommige mensen vinden dat caffeïne het effect wat versterkt. Door caffeïne eruit te laten geven wij de keus aan jou.


4
 ZIJN ER BIJWERKINGEN?

De nootropic heeft heeft invloed op processen, dus bijwerkingen zijn mogelijk, maar komen niet vaak voor doordat de basis van de ingrediënten uit de natuur komen. Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere hoofdpijn en misselijkheid. Gebruik het niet tijdens de zwangerschap.

 

Aanbevolen gebruik

Wij adviseren om de eerste dag 1 capsule bij het ontbijt te nemen. Als je het later inneemt kan dit slapeloosheid geven. Voer de dosering op naar de aangeraden dosering van 3 capsules per dag. De capsules kunnen in 1 keer ingenomen te worden, je hoeft dus geen pillen mee te nemen en hieraan te denken gedurende de dag. Door de kracht van de formule werkt dit de hele dag door. Als je weet hoe je reageert kun je op dagen van hoge mentale belasting tot 3 capsules extra nemen (in totaal 6 capsules), bijvoorbeeld een uur voordat je deze belasting aangaat.

 

Land van herkomst: Nederland
Geproduceerd door: Paneuromix, Groningen

Hoeveelheid product: 30 capsules

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen