• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Powerfood Active - Chocomaca

1 / 1
€38,50
Powerfood Active gebruikt een rijke en complete eiwit, geïsoleerd uit biologische hennepzaden. Vol goede aminozuren en Omega vetzuren. Cocoa en Maca verbeteren de smaak samen met het natuurlijke Stevia en vanille. 100% Natuurlijke smaak.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Powerfood Active - Chocomaca

Cacao, Maca, en Hennepeiwitten

Een rijk en complete eiwit dat geïsoleerd wordt uit biologische hennepzaden. Het bevat essentiele eiwitten, vertakte keten aminozuren en twee essentiele vetzuren (Omega-3 en Omega 6). Door het rijke proteïnenprofiel zijn hennepzaden een van de meest voedzame plantaardige voedselbronnen. Cacao en macawortel verbeteren niet alleen de smaak van de hennep. Powerfood Active bevat daarnaast Stevia, een natuurlijke, calorievrije zoetstof. Powerfood Active is een natuurlijke, licht verteerbaar proteïnensupplement met een uitstekende voedingswaarde. Powerfood Active heeft geen psychoactieve effecten en heeft zeer lage THC-waarden.

scoops

Hennepeiwitten

De eiwitten die in hennep gevonden worden bevatten een unieke mix van twee eiwitten, edestine en albumine, die aanwezig zijn in een verhouding van 3:1. Edestine is een bolvormig eiwit dat in hoge concentraties voorkomt in hennep en dat een grote hoeveelheid essentiële aminozuren bevat. Menselijk albumine is een wateroplosbaar eiwit dat gevormd wordt in de lever met beschikbare eiwitten uit de voeding. Het gebruik van hennep en andere voedingsstoffen met een hoog eiwitgehalte kan bijdragen aan de spiergroei en aan het in stand houden van de spieren.

Powerfood Active - een uitstekende voedingswaarde

Door de evenwichtige hoeveelheid aminozuren, de grote hoeveelheid vezels en de omegavetzuren is hennepproteïne een van de meest voedzame vegetarische eiwitbronnen. De actieve voedingsstoffen in hennep maken Powerfood Active™ geschikt voor iedereen: van bodybuilders tot en met de gezondste vegetariërs. Macawortel, cacao en stevia zorgen voor een rijke smaak. Powerfood Active is duidelijk een vooruitstrevend voedingssupplement voor mensen die geïnteresseerd zijn in gezonde proteïnesupplementen.

Cocoa

Ingrediënten

 

Hennepeiwitten

Hennep is, net zoals vlees, een complete eiwit bron van eiwitten met vertakte keten aminozuren (BCAA’s) en een optimale verhouding tussen de omega-6 en omega-3 vetzuren. Ongeveer 2/3 van de hennepeiwitten bestaat uit edestine, een plantaardige eiwit dat vergelijkbaar is met eiwitten die in het menselijke lichaam voorkomen. Deze eiwitten worden gemakkelijk verteerd en de natuurlijke vezels hebben zo weer hun eigen specifieke functies in de darmen. De hennepplanten waarvan Hemp Force wordt gemaakt komen uitsluitend van natuurlijke en duurzame boeren die de hennep verbouwen zonder pesticiden of herbiciden.

 

Macawortel

Macawortel is een plant die van nature voorkomt in de hoge Andes van Peru en Bolivia en die gebruikt wordt als een natuurlijk afrodisiacum. Maca bevat veel vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen zoals jodium, ijzer, koper, mangaan en zink. Het positieve effect van macawortel op het libido is een onderwerp van wetenschappelijk onderzoek. Verschillende studies hebben dergelijke positieve effecten gevonden bij mensen die voedsel met macawortelextract eten, maar welke stof dit effect veroorzaakt is nog niet duidelijk.

 

Cacao

Cacao is heel erg rijk in stoffen zoals oligomere procynanidinen, resveratrol en de polyfenolen catechine en epicatechine. Doordat het ook van nature chroom en magnesium bevat draagt het bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten en de een normale werking van de spieren.

 

Stevia – De toekomst van zoetstoffen

Deze veilige en 100% natuurlijke zoetstof bevat geen calorieën omdat het lichaam de zoete actieve deeltjes uit de bladeren, de glycosiden, niet verteerd.

 

Vanilla Extract

Natuurlijke vanille extract is toegevoegd om de rijke complexiteit van smaken in Hemp Force te verbeteren

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen