• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Powerfood Vitality - Vanille / Acai

1 / 3
€38,50 €34,65
Powerfood Vitality gebruikt een rijke en complete eiwit, geïsoleerd uit biologische hennepzaden. Vol goede aminozuren en Omega vetzuren. Vanille en Acai verbeteren de smaak samen met het natuurlijke Stevia. 100% Natuurlijke smaak.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Powerfood Vitality - Vanille / Acai

Zeer voedzame plantaardige eiwitten

(Met een buitengewoon goede smaak!)

Toen we Hemp Force™ Cacao-Maca op de markt brachten zetten we een nieuwe standaard voor een simpele, zeer voedzame mix met plantaardige eiwitten, omega vetzuren en een heerlijke smaak. Het was niet makkelijk om nog een dergelijke mix te maken. Na meer dan een jaar van onderzoek en ontwikkelingen en na vele combinaties die niet werkten hebben we eindelijk een combinatie van ingrediënten gevonden die de basis is voor dit nieuwe product. We wilden persé vast houden aan onze belofte om natuurlijke producten met een zeer hoge voedingswaarde te leveren. Daarom hebben we gekozen voor een combinatie van mesquitepoeder en gevriesdroogde açaíbessen. Deze smaakvolle zoetzure combinatie wordt gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De voedingswaarde van deze mix wordt verder verhoogd door chia en lijnzaad toe te voegen.

Tips voor een echte smaaksensatie!

De zoete smaken van vanille in de Powerfood Vitality gaan het best samen met de sterke smaak van koffie, thee en andere zure producten. De smaak moet de ruimte krijgen dus probeer te voorkomen dat je zoete zuivelproducten te zoet maakt door de vloeistof eerst met 50% te verdunnen met water. De beste mix die wij gevonden hebben is een mix van 50% water en 50% rijstmelk. Een half of een heel schepje Hemp Force Vanilla- açaí gemengd in hete koffie of thee met grasboter of kokosnootolie zorgt voor de perfecte latte. Een van onze klanten omschreef de sensatie bij het drinken van deze latte als volgt: “Het is alsof je een warme wolk vanille aan het drinken bent terwijl je geknuffeld wordt door een vriendelijke koalabeer” (het zijn niet onze woorden). Geniet ervan, en laat ons weten wat voor recepten jij maakt met Powerfood Vitality.

Natuurlijke ingrediënten met een hoge voedingswaarde

Hennepeiwit

Hennep is, net zoals vlees, een complete eiwit bron van eiwitten met vertakte keten aminozuren (BCAA’s) en een optimale verhouding tussen de omega-6 en omega-3 vetzuren. Ongeveer 2/3 van de hennepeiwitten bestaat uit edesterine, een plantaardige eiwit dat vergelijkbaar is met eiwitten die in het menselijke lichaam voorkomen. Deze eiwitten worden gemakkelijk verteerd en de natuurlijke vezels hebben zo weer hun eigen specifieke functies in de darmen. De hennepplanten waarvan Hemp Force wordt gemaakt komen uitsluitend van natuurlijke en duurzame boeren die de hennep verbouwen zonder pesticiden of herbiciden.

Açaíbessen

Açaíbessen bevatten veel antioxidanten. De van oorsprong Braziliaanse bes wordt daarnaast geroemd om zijn heerlijke smaak. Deze paarse superbes bevat ook veel anthocyaninen, stoffen die delen van het immuunsysteem stimuleren.

Mesquitepoeder

Hoewel de naam aan een mug doet denken is mesquitepoeder eigenlijk afkomstig van een plant die van oorsprong voorkomt in de droge delen van Amerika. Mesquite bevat veel eiwitten en micronutriënten en heeft een zoete, nootachtige smaak. In mesquitepoeder vind je onder andere lysine, calcium, magnesium, kalium, ijzer, zink en voedingsvezels.

Chia Seeds

Chia was het stapelvoedsel in Midden-Amerika ten tijde van de Azteken, maar is tegenwoordig aan een comeback bezig. Dit wordt op allerlei plekken bewezen, bijvoorbeeld in dit artikel uit de Wall Street Journal dat Chia “The NFL’s Top Secret Seed” (link) noemt. Dit komt niet alleen door de smaak, maar ook doordat het veel eiwitten, voedingsstoffen en gezonde vetten bevat, zoals alpha-linoleenzuur dat een rol speelt bij het in stand houden van goede cholesterolwaarden.

Lijnzaad

Als we het hebben over de gezondheidsvoordelen van lijnzaad, dan zijn er drie dingen die in het oog springen. Omega-3 vetzuren, lignaan en slijmstof. Slijmstof is een waterachtige vezel die goed is voor de spijsvertering. Lignaan heeft een gunstige uitwerking op het hart en op de hormoonhuishouding.

Natuurlijke vanille-extracten

Vanille is een van de belangrijkste smaken in ons smakenpalet. Het zien en ruiken van een hele vanilleboon is een waar genoegen. Het rijke aroma en de plezierige smaak van vanille zijn een uitstekende toevoeging voor de smakensymphonie van Powerfood Vitality Vanilla-Açaí.

Stevia

Dit veilige en 100% natuurlijke zoetstof bevat geen calorieën omdat het lichaam de zoete actieve deeltjes uit de bladeren, de glycosiden, niet verteerd.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen