• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rocket C8 - 1000ml

1 / 1
€42,95
De Rocket C8 van Brain Effect is een MCT-olie die alleen bestaat uit 100% caprylzuur. Caprylzuur (C8) is de hoogste kwaliteit MCT's die je kunt krijgen.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Rocket C8 - 1000ml

MCT-oliën zijn een van de snelste energiebronnen voor het lichaam. De karakteristieke middellange ketens van vetzuren die erin zitten, zijn bijzonder gemakkelijk voor je lichaam om snel te verwerken. MCT's worden omgezet in ketonlichamen in de lever, die vaak een betere energiebron zijn dan koolhydraten omdat ze de bloedsuikerspiegel niet beïnvloeden.

ROCKET C8 MCT-olie kan je lichaam en hersenen snel van energie voorzien. Het wordt in aanzienlijk minder metabolische stappen verwerkt dan koolhydraten, daarom wordt elke cel snel van energie voorzien door ROCKET C8. Als alternatief voor glucose (suiker) kan ROCKET C8 helpen om ambitieuze doelen te bereiken en uitdagingen aan te gaan.

ROCKET C8 is de ideale energieleverancier, met name voor koolhydraatarme diëten of ketogene voeding. Langere actieve en denkfasen kunnen worden voltooid. De energiedichtheid is ook hoger en meer van de energievaluta ATP wordt omgezet in de celcentrales, de mitochondriën. Daarom moet je meer C8 drinken!

 

 

De ingredienten:

- 100% C8 vet van kokosnoot olie

 

 

Meer Informatie

- Gebruik dagelijks 1 tot 2 eetlepels met C8 Brain Effect Rocket en neem maximaal 4 serveringen per dag. Je kan het vermengen door het toe te voegen aan je koffie, thee, shake, over je maaltijd en nog vele andere mogelijkheden.

- Dit product komt uit Duitsland.

- Dit product is ontwikkeld door Brain Effect.

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 1000 Milliliter.

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen