• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sleep mode

1 / 2
€35,95
Complete solution for efficient, restful and refreshing sleep
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sleep mode

Voordelen:
  • Complete oplossing voor een efficiënte, rustgevende en verfrissende slaap
  • Verlicht stress om u te helpen ontspannen, in slaap te vallen en in slaap te blijven
  • Ondersteunt stabiele energie tijdens de slaap
  • Gluten vrij en bevat geen GMO
Beschrijving:
  • 1 fles van 60 Softgels
  • Bevat 100% plantaardige, bio-identieke melatonine
  • Drugsvrije, niet-verslavende slaapondersteuning

Dankzij de altijd aanwezige technologie, lichtvervuiling en dagelijkse stress, kan het moeilijker dan ooit zijn om tot rust te komen en de echt verfrissende, herstellende slaap te krijgen die je nodig hebt voor topprestaties de volgende dag.

 

Ga naar SleepMode ™

Bulletproof ™ SleepMode is een complete oplossing die is ontworpen om u sneller in slaap te laten vallen en de meest efficiënte nachtrust mogelijk te maken, nacht in, nacht uit.

Immers, terwijl vele slaapsupplementen er alleen zijn om je in slaap te krijgen, is je energie gedurende de dag net zo afhankelijk van hoeveel tijd je doorbrengt in de werkelijke herstellende slaap gedurende de nacht, in plaats van te woelen en draaien of naar het plafond te staren. .

Bulletproof ™ Slaapstand combineert ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze unieke effecten hebben van het verlichten van stress, het versterken van een normaal slaappatroon en het verhogen van de tijd die u doorbrengt in de werkelijke herstellende slaap. Dus word je fris wakker en klaar om te rocken.

 

De ingrediënten voor de perfecte nachtrust

Melatonine is een natuurlijk hormoon dat vrijkomt bij afwezigheid van licht dat snel de bloed-hersenbarrière passeert om uw nacht en slaap ritme te ondersteunen en u te helpen in slaap te vallen.

Het is een ingrediënt dat veel voorkomt in veel slaapsupplementen bij hogere doses (1-10 mg of meer), maar te veel melatonine kan je de volgende dag met een onnatuurlijke piek van melatonine achterlaten. Gezien het feit dat melatonine wordt vrijgegeven om het begin van de slaap te bevorderen - niet om u te helpen de volgende dag met een heldere geest op te duiken - is het niet ideaal om verhoogde niveaus in uw bloedplasma te hebben gedurende de dag van het nemen van hogere doses 's nachts.

Daarom bevat de Bulletproof SleepMode een 0,3 mg (300 mcg) fysiologische dosis melatonine ondersteund door wetenschappelijk onderzoek - precies genoeg om de slaapefficiëntie te verhogen, de tijd waarin u uw beste herstellende slaap krijgt.

Bovendien is de bio-identieke melatonine in de SleepMode, in tegenstelling tot de overgrote meerderheid van melatonine op de markt, die ofwel uit dierlijke pijnappelklier wordt gewonnen of kunstmatig in een laboratorium wordt gemaakt, 100% plantaardig van Herbatonin®.

Om u te helpen stress en kracht voor de nacht te verslaan, bevat Bulletproof Sleep Mode ook L-Ornithine - een adaptogenic aminozuur dat de stressmarker cortisol verlaagt en een normaal slaappatroon versterkt.

En ten slotte, Dit product is ontwikkeld om te helpen bij de volgende lichamelijke taken. Dit is niet wetenschappelijk bewezen maar feedback van onze klanten geeft dit wel aan. De consistente energie tijdens de slaap te behouden - wanneer je lichaam hard werkt om spiermassa te herstellen, het geheugen te consolideren, groei- en eetlusthormonen vrij te geven en andere kritieke taken - SlaapMode bevat Bulletproof Brain Octane®-olie om je hypergevoelig te houden efficiënte ketonbrandstof.

U gaat nu naar de SleepMode - Uitschakelen. Opladen

Dit is jouw grens

Bulletproof ™ -supplementen worden ondersteund door het allermodernste onderzoek, de beste wetenschap en technologie om de prestaties tot overdrive te brengen. Afkomstig van de beste, meest biologisch beschikbare ingrediënten mogelijk - alle Bulletproof-supplementen zijn 100% niet-GMO, soja en glutenvrij, zonder kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde bewaarmiddelen of andere rotzooi. Ze ondergaan strenge laboratoriumtesten om te verzekeren dat ze voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Bulletproof Process ™ - en zorgen voor zuiverheid en potentie. U kunt zich dus op alle mogelijke manieren concentreren op het feit dat u nog meer geweldig bent.

Ingredienten

Hoeveelheid per inname (2 Softgels)

  • Brain Octane® oil – 500mg
  • Plant-gebaseerde, Bio-identical Melatonine – 0.3mg (300mcg)
  • L-Ornithine – 400mg

 

Andere ingrediënten,

Gelatine, glycerine, zonnebloemlecithine, siliciumdioxide, gezuiverd water, zinkoxide, curcumine.

 

FAQ's

Q: Zijn er calorieën in de SleepMode ™?

A: SleepMode heeft 5 calorieën per portie (2 softgels) van het kwaliteitsvet in Brain Octane-olie.

 

Q: Moet ik de SleepMode ™ gebruiken?
A: Elke bezorgdheid over het gebruik van grotere doses melatonine en daarom cyclus moet worden verminderd door het gebruik van fysiologische doses, zoals de 0.3 mg (300mcg) in de slaapstand ™. Als u specifieke vragen heeft over uw melatoninesuppletie, raadpleeg dan uw arts.

 

Q: Kan ik verslaafd raken aan de melatonine?
A: De plantaardige, fysiologische dosis melatonine in de SleepMode ™ is niet-gewoontevormend.

 

Q: Wat is het verschil tussen een milligram (mg) en microgram (mcg)? Hoeveel melatonine bevindt zich in de slaapstand?
A: 1 milligram (mg) is gelijk aan 1.000 microgram (mcg), d.w.z. 1 mg = 1.000 mcg. Dit betekent dat de 0,3 mg van melatonine in een portie (2 softgels) van Sleep Mode ™ gelijk is aan 300mcg, en dat een half portie (1 softgel) 0,15 mg (150mcg) zou zijn.

 

Q: Waarom 0,3 mg (300 mcg) melatonine in de slaapstand ™?
A: Anders dan de meeste melatonine- of melatonine-bevattende supplementen op de markt - die ergens tussen de 1-10 (of meer) milligrammen bevatten - is de melatonine in Sleep Mode ™ een plantafhankelijke, bio-identieke en fysiologische dosis van 0,3 milligram (300 microgram). Dit is een dosis die wordt ondersteund door klinische onderzoeken die hebben aangetoond dat het de slaapefficiëntie verbetert zonder de volgende dag onnatuurlijk verhoogde niveaus van melatonine in het bloedplasma te veroorzaken. Melatonine heeft een korte halfwaardetijd (minder dan 1 uur) en een lage, fysiologische dosis - zoals in de slaapstand - zal waarschijnlijk worden opgebruikt voor het beoogde doel om u te helpen in slaap te vallen voordat u wakker wordt. Wanneer farmacologische doses worden gebruikt - zoals doses van meerdere milligrammen - duurt het langer voordat uw lichaam het heeft verwijderd en kan er de volgende ochtend nog wat melatonine in de bloedsomloop aanwezig zijn. Bespreek het gebruik van melatonine met uw zorgverlener als u nog vragen heeft over uw unieke slaapondersteuning.

Aanbevolen gebruik

Neem een portie (twee softgels) 30 minuten voor het slapengaan voor een gezonde, verfrissende slaap.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Bulletproof 360, Inc

Netto hoeveelheid product (60 soft gels) : 13.000mg

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen