• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maandelijks: Betere Slaap Kit

1 / 1
€122,75
Maandelijks de beste supplementen thuisgestuurd, de Betere Slaap Kit is een unieke stack voor mensen die hun slaap willen optimaliseren. Samengesteld om sneller in slaap te vallen en diepere slaap te ondersteunen.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Maandelijks: Betere Slaap Kit

ONZE BESTE SUPPLEMENTEN MAANDELIJKS GRATIS BIJ JE THUISBEZORGD

Met onze Kits zorgen wij dat je elke maand op tijd al je vertrouwde producten in huis krijgt zonder dat je daar naar om hoeft te kijken. Jouw kit bezorgen wij gratis bij jou thuis. De betaling is geregeld via een handige, automatische maandelijkse afschrijving. Ook daar heb je dus geen omkijken meer naar.


De Betere Slaap kit bevat:

Onnit Melatonine Spray

Melatonine is een hormoon dat helpt bij het reguleren van je interne klok. Een hoog relatief niveau van melatonine helpt bij het signaleren dat het tijd voor uw lichaam is om te slapen.

Het innemen van extra melatonine in onze 'kant-en-klare' spray kan het lichaam helpen om je duidelijk te maken wanneer het tijd is voor je lichaam om te slapen. De melatonine ondersteunt het natuurlijke verlangen van het lichaam om uit te rusten en kan het lichaam helpen te genieten van een meer rustgevende slaapervaring.

 

Onnit New Mood

Ontwikkeld om je energiemetabolisme te verbeteren en om bij te dragen aan het functioneren van je hersenen en zenuwstelsel. New Mood bevat een 5-HTP (5-Hydroxytryptofaan), een natuurlijk voorkomend aminozuur. 5-htp is een chemische stof die ontstaat uit het aminozuur tryptofaan. Tryptofaan is van nature aanwezig in veel dierlijke producten (zoals zuivel en vlees) en in sommige zaden. Tijdens de spijsvertering wordt tryptofaan omgezet in 5-HTP. 5-HTP wordt meestal geproduceerd uit de zaden van de Griffonia Simplicifolia, een Afrikaanse plant. Doordat New MOOD zowel 5-HTP als L-tryptofaan bevat heeft het product een langere werking.

 

Epsom Zouten Nootrofit

Een natuurlijk voorkomend mineraal bestaande uit magnesium en sulfaat. NootroFit Recovery Epsom Salt heeft veel voordelen. Magnesium wordt door de huid opgenomen. Het zal je helpen sneller te herstellen van die pijnlijke spieren na zware trainingen. Terwijl je spieren het magnesium absorberen, ontspannen ze. Hierdoor zal je een verbeterde slaap ervaren. Een betere nachtrust betekent beter herstel en meer energie, dit draagt weer bij aan een beter humeur.

 

Reishi Four Sigmatic

Deze oude paddestoel drank kalmeert je en zorgt voor een betere nachtrust op natuurlijke wijze. Door het reguleren van het hormonale systeem en het verlagen van cortisol. 'Reishi heeft meer dan 4000 jaar geschiedenis, en tot op de dag is het een van de meest gebruikte medicinale paddestoelen in de wereld . Reishi is zo geprezen omwille van zijn macht om ons lichamelijk in evenwicht te brengen, mentaal en spiritueel.

Het nemen van Reishi verhoogt de hoeveelheid en verhoogt de kwaliteit van diepe, slow-wave sleep. De triterpenen ondersteunen de balans van de endocriene systeem dat goed is voor het hormonale systeem terug in evenwicht te brengen. Als gevolg van de optimaal werkende hormonale systeem kan je lichaam ontspannen en herstellen ’s nachts, zoals het hoort!

 

Onnit Total Gut Health

Bevat alles van prebiotica tot probiotische brandstof. De combinatie van meerdere hoge kwaliteit probiotische stammen met prebiotica verhoogt de kans dat de nieuwe nuttige bacteriën kunnen gedijen waar het lichaam het meest nodig heeft

Total Gut Health is makkelijk mee te nemen als je uit eten gaat. Neem het samen met een maaltijd en wees er zeker van zijn dat alle processen van de spijsvertering en absorptie de ideale ondersteuning hebben.

 

Het abonnement is maandelijks opzegbaar, opzeggen mogelijk tot twee weken voor versturen volgende box

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen