• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maandelijks: Cognition Kit

1 / 1
€103,75
Maandelijks de beste supplementen thuisgestuurd, de Cognition Kit bevat alles wat jij nodig hebt om jouw cognitieve vermogen te optimaliseren.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Maandelijks: Cognition Kit

ONZE BESTE SUPPLEMENTEN MAANDELIJKS GRATIS BIJ JE THUISBEZORGD

Met onze Kits zorgen wij dat je elke maand op tijd al je vertrouwde producten in huis krijgt zonder dat je daar naar om hoeft te kijken. Jouw kit bezorgen wij gratis bij jou thuis. De betaling is geregeld via een handige, automatische maandelijkse afschrijving. Ook daar heb je dus geen omkijken meer naar.

 

De Cognition kit bevat:

Onnit Krill Olie

Gemaakt van duurzaam gevangen krill uit ongerepte Antarctische wateren. Krillolie heeft verschillende voordelen ten opzichte van normale visolie en dit maakt krillolie een uitstekend supplement voor omega-vetzuren.

Aangezien de omega-3 vetzuren in krillolie verbonden zijn met fosfatidylcholine betekent dit dat de vetzuren makkelijker worden opgenomen in het lichaam dan omega-3 vetzuren die verbonden zijn aan triglyceriden, zoals de vetzuren in visolie.

 

Onnit Alpha Brain 

Een compleet uitgebalanceerd noötropicum dat helpt om mentaal scherp te blijven. Alpha Brain wordt dagelijks gebruikt door talloze ondernemers, sporters en pokeraars. Alpha Brain bevat een evenwichtige combinatie van nutriënten die kunnen leiden tot verbeteringen in het geheugen en die de geest helder houden. Alpha Brain bevat geen gluten.

 

Onnit Vitamin D Spray

Help optimalizeren van de bot-gezondheid, hart-gezondheid, en algehele vitaliteit met plantaardige Vitamine D3 spray in MCT Olie. Onnit Vitamine D3 Spray is een plantaardig vitamine D3 supplement dat 1.000 IE vitamine D per portie biedt. Gemaakt van korstmossen. De vitamine D3 wordt zorgvuldig geëxtraheerd met een systeem dat rekening houdt met warmte, licht en vocht om onze vitamine D3 stabiel, zuiver en krachtig te maken.

 

Nootrofit MCT Olie

MCT-olie is goed voor het lichaam en het brein. Deze gezonde en natuurlijke vetten geven je de energie die je nodig hebt om te presteren. Omdat jouw gezondheid het belangrijkst is, gebruiken we alleen de zuiverste concentraat van biologische kokosnoten. 

MCT-oliën zijn makkelijk verteerbaar en worden snel opgenomen door het lichaam. Je lichaam gebruikt de olie direct als energiebron en er wordt nauwelijks vet opgeslagen. Dit helpt om de vetvrije massa van je lichaam te vergroten. Dit product is geschikt voor veganisten.

 

 

Het abonnement is maandelijks opzegbaar, opzeggen mogelijk tot twee weken voor versturen volgende box

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen