• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maandelijks: Lean & Gain Kit

1 / 1
€178,75
Maandelijks de beste supplementen thuisgestuurd, de Lean & Gain Kit is voor iedereen die lean, gespierd en sexy wilt zijn. Laten we vet verliezen en spieren opbouwen! Een optimale mix van gezonde proteïne & vetten voor een snelle spieropbouw
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Maandelijks: Lean & Gain Kit

ONZE BESTE SUPPLEMENTEN MAANDELIJKS GRATIS BIJ JE THUISBEZORGD

Met onze Kits zorgen wij dat je elke maand op tijd al je vertrouwde producten in huis krijgt zonder dat je daar naar om hoeft te kijken. Jouw kit bezorgen wij gratis bij jou thuis. De betaling is geregeld via een handige, automatische maandelijkse afschrijving. Ook daar heb je dus geen omkijken meer naar.

 

De Lean & Gain kit bevat:

Nootrofit Epsom Zouten

Een natuurlijk voorkomend mineraal bestaande uit magnesium en sulfaat. NootroFit Recovery Epsom Salt heeft veel voordelen. Magnesium wordt door de huid opgenomen. Het zal je helpen sneller te herstellen van die pijnlijke spieren na zware trainingen. Terwijl je spieren het magnesium absorberen, ontspannen ze. Hierdoor zal je een verbeterde slaap ervaren. Een betere nachtrust betekent beter herstel en meer energie, dit draagt weer bij aan een beter humeur.

 

Onnit Spirulina & Chorella

Spirulina en Chlorella zijn twee algensoorten met een bijzonder sterk en uitgebreid nutriëntenprofiel. Deze twee algen vormen het hoofdbestanddeel van dit groentesupplement dat lekker smaakt en goed is voor de gezondheid.

 

Onnit Powerfood Active

Powerfood Active gebruikt een rijke en complete eiwit, geïsoleerd uit biologische hennepzaden. Vol goede aminozuren en Omega vetzuren. Cocoa en Maca verbeteren de smaak samen met het natuurlijke Stevia en vanille. 100% Natuurlijke smaak.

Door de evenwichtige hoeveelheid aminozuren, de grote hoeveelheid vezels en de omegavetzuren is hennepproteïne een van de meest voedzame vegetarische eiwitbronnen. De actieve voedingsstoffen in hennep maken Powerfood Active™ geschikt voor iedereen: van bodybuilders tot en met de gezondste vegetariërs. Macawortel, cacao en stevia zorgen voor een rijke smaak. Powerfood Active is duidelijk een vooruitstrevend voedingssupplement voor mensen die geïnteresseerd zijn in gezonde proteïnesupplementen.

 

Nootrofit MCT Olie

MCT-olie is goed voor het lichaam en het brein. Deze gezonde en natuurlijke vetten geven je de energie die je nodig hebt om te presteren. Omdat jouw gezondheid het belangrijkst is, gebruiken we alleen de zuiverste concentraat van biologische kokosnoten. 

MCT-oliën zijn makkelijk verteerbaar en worden snel opgenomen door het lichaam. Je lichaam gebruikt de olie direct als energiebron en er wordt nauwelijks vet opgeslagen. Dit helpt om de vetvrije massa van je lichaam te vergroten. Dit product is geschikt voor veganisten.

 

Onnit Krill Olie

Gemaakt van duurzaam gevangen krill uit ongerepte Antarctische wateren. Krillolie heeft verschillende voordelen ten opzichte van normale visolie en dit maakt krillolie een uitstekend supplement voor omega-vetzuren.

Aangezien de omega-3 vetzuren in krillolie verbonden zijn met fosfatidylcholine betekent dit dat de vetzuren makkelijker worden opgenomen in het lichaam dan omega-3 vetzuren die verbonden zijn aan triglyceriden, zoals de vetzuren in visolie.

 

Onnit Total Strength & Performance

Bevat een grote hoeveelheid kruiden, eiwitten, vitaminen en mineralen die erop gericht zijn sportieve prestaties te verbeteren. Bevat middelen die de natuurlijke aanmaak van testosteron stimuleren. Total Strength is een baanbrekende pre-workout formule die vrij is van chemische middelen.Total Strength werkt dan ook anders dan de synthetische alternatieven. Deze werken snel maar de effecten hiervan zijn kortdurend.

 

Het abonnement is maandelijks opzegbaar, opzeggen mogelijk tot twee weken voor versturen volgende box

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen