• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maandelijks: Mood Kit

1 / 1
€147,75
Maandelijks de beste supplementen thuisgestuurd, de Mood Kit speciaal om jouw gemoedstoestand te ondersteunen. Key features: Betere slaap, meer rust en sneller herstel.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Maandelijks: Mood Kit

ONZE BESTE SUPPLEMENTEN MAANDELIJKS GRATIS BIJ JE THUISBEZORGD

Met onze Kits zorgen wij dat je elke maand op tijd al je vertrouwde producten in huis krijgt zonder dat je daar naar om hoeft te kijken. Jouw kit bezorgen wij gratis bij jou thuis. De betaling is geregeld via een handige, automatische maandelijkse afschrijving. Ook daar heb je dus geen omkijken meer naar.

 

De Mood kit bevat:

Onnit New Mood

Ontwikkeld om je energiemetabolisme te verbeteren en om bij te dragen aan het functioneren van je hersenen en zenuwstelsel. New Mood bevat een 5-HTP (5-Hydroxytryptofaan), een natuurlijk voorkomend aminozuur. 5-htp is een chemische stof die ontstaat uit het aminozuur tryptofaan. Tryptofaan is van nature aanwezig in veel dierlijke producten (zoals zuivel en vlees) en in sommige zaden. Tijdens de spijsvertering wordt tryptofaan omgezet in 5-HTP. 5-HTP wordt meestal geproduceerd uit de zaden van de Griffonia Simplicifolia, een Afrikaanse plant. Doordat New MOOD zowel 5-HTP als L-tryptofaan bevat heeft het product een langere werking.

 

Nootrofit Epsom Zouten

Een natuurlijk voorkomend mineraal bestaande uit magnesium en sulfaat. NootroFit Recovery Epsom Salt heeft veel voordelen. Magnesium wordt door de huid opgenomen. Het zal je helpen sneller te herstellen van die pijnlijke spieren na zware trainingen. Terwijl je spieren het magnesium absorberen, ontspannen ze. Hierdoor zal je een verbeterde slaap ervaren. Een betere nachtrust betekent beter herstel en meer energie, dit draagt weer bij aan een beter humeur.

 

Onnit Key Minerals

Twee van de meest bekende mineralen, calcium en magnesium, met twee belangrijke sporenelementen, jodium en molybdeen, ter ondersteuning van de totale gezondheid van lichaam.  We besteden speciale aandacht aan de vormen van de mineralen die we gebruiken voor geoptimaliseerde biologische beschikbaarheid en door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit van een wereldwijd toonaangevende fabrikant.

 

Four Sigmatic Hot Cacao Reishi

Een heerlijke warme chocoladedrank met de Reishi paddestoel. Geniet van een kop lekkere chocoladedrank met de voordelen van paddestoelen, cacao en kruiden die je tot rust brengen en laten ontspannen.

Het nemen van Reishi verhoogt de hoeveelheid en verhoogt de kwaliteit van diepe, slow-wave sleep. De triterpenen ondersteunen de balans van de endocriene systeem dat goed is voor het hormonale systeem terug in evenwicht te brengen. Als gevolg van de optimaal werkende hormonale systeem kan je lichaam ontspannen en herstellen ’s nachts, zoals het hoort!

 

Natural Stacks Magtech

MagTech™ is een kwaliteitsmix van drie typen magnesium die er om bekend staan dat ze makkelijk opgenomen kunnen worden; Magtein Magnesium L-Threonaat, Magnesium Tauraat en Magnasium Glycinaat. Alle typen magnesium in deze mix zijn chelaten. Een chelaat is een mineraal dat verbonden is met een aminozuur. Magnesiumchelaten worden beter opgenomen dan andere vormen van magnesium.

 

Natural Stacks Serotonine

Brain food zijn natuurlijke voedingstoffen die werken als brandstof voor specifieke neurotransmitters in het brein. Ze kunnen dagelijks genomen worden om verschillende stadia van optimale prestatie te verbeteren.
Door de tekortkomingen en inbalansen in het delicate neurologische systeem aan te pakken, kan jij je vermogen om te concentreren, energie te reguleren, en je stemming in balans brengen tot maximale optimalisatie verhogen.  

Serotonine is een neurotransmitter die geassocieerd wordt met een gevoel van welzijn en geluk, ook met een gezonde eetlust en spijsvertering, beklemmende gladde spieren, en het overbrengen van impulsen tussen de zenuwcellen. 

 

 

Het abonnement is maandelijks opzegbaar, opzeggen mogelijk tot twee weken voor versturen volgende box

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen