• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maandelijks: Nootropic Starter Kit

1 / 1
€112,75
Maandelijks de beste supplementen thuisgestuurd, de Nootropic Starter Kit is een Stack samengesteld om jou kennis te laten maken met de basis van Nootropica.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Maandelijks: Nootropic Starter Kit

ONZE BESTE SUPPLEMENTEN MAANDELIJKS GRATIS BIJ JE THUISBEZORGD

Met onze Kits zorgen wij dat je elke maand op tijd al je vertrouwde producten in huis krijgt zonder dat je daar naar om hoeft te kijken. Jouw kit bezorgen wij gratis bij jou thuis. De betaling is geregeld via een handige, automatische maandelijkse afschrijving. Ook daar heb je dus geen omkijken meer naar.

 

De Nootropic Starter kit bevat:

Onnit Alpha Brain

Een compleet uitgebalanceerd noötropicum dat helpt om mentaal scherp te blijven. Alpha Brain wordt dagelijks gebruikt door talloze ondernemers, sporters en pokeraars. Alpha Brain bevat een evenwichtige combinatie van nutriënten die kunnen leiden tot verbeteringen in het geheugen en die de geest helder houden. Alpha Brain bevat geen gluten.

 

Onnit Shroom Tech Sport

Speciaal ontworpen voor atleten. Shroom Tech Sport bevat een groot aantal vitaminen, mineralen en kruiden die erop gericht zijn je prestaties te verbeteren. Bevat Cordyceps Sinensis.

Shroom TECH Sport geeft een energieboost dankzij een unieke formule. Shroom TECH is het alternatief voor stimulerende middelen en helpt je om je fysieke prestatie te verbeteren. Een gezond dieet en voldoende training vormen de basis voor goede sportieve prestaties. 

 

Onnit New Mood

Ontwikkeld om je energiemetabolisme te verbeteren en om bij te dragen aan het functioneren van je hersenen en zenuwstelsel. New Mood bevat een 5-HTP (5-Hydroxytryptofaan), een natuurlijk voorkomend aminozuur. 5-htp is een chemische stof die ontstaat uit het aminozuur tryptofaan. Tryptofaan is van nature aanwezig in veel dierlijke producten (zoals zuivel en vlees) en in sommige zaden. Tijdens de spijsvertering wordt tryptofaan omgezet in 5-HTP. 5-HTP wordt meestal geproduceerd uit de zaden van de Griffonia Simplicifolia, een Afrikaanse plant. Doordat New MOOD zowel 5-HTP als L-tryptofaan bevat heeft het product een langere werking.


Nootrofit MCT Olie

MCT-olie is goed voor het lichaam en het brein. Deze gezonde en natuurlijke vetten geven je de energie die je nodig hebt om te presteren. Omdat jouw gezondheid het belangrijkst is, gebruiken we alleen de zuiverste concentraat van biologische kokosnoten. 

MCT-oliën zijn makkelijk verteerbaar en worden snel opgenomen door het lichaam. Je lichaam gebruikt de olie direct als energiebron en er wordt nauwelijks vet opgeslagen. Dit helpt om de vetvrije massa van je lichaam te vergroten. Dit product is geschikt voor veganisten.

 

 

Het abonnement is maandelijks opzegbaar, opzeggen mogelijk tot twee weken voor versturen volgende box

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen