• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Upgraded Whey - 454 Gram

1 / 2
€42,50
Upgraded Whey van the Bulletproof Executive bevat een mix van topkwaliteit weipoeder met colostrum en MCT-poeder. Past perfect in een actieve levensstijl.
Upgraded Whey - 454 Gram

Bulletproof Upgraded Whey 2.0

Heb je er genoeg van dat je niet genoeg tijd hebt om gezonde eiwitten toe te voegen aan je paleo-maaltijden? Ben je op zoek naar een gemakkelijke manier om Paleo of Bulletproof voedsel uit de wei mee te nemen als je reist. Upgraded Whey is de oplossing voor deze problemen. Upgraded Whey is het resultaat van een jarenlange zoektocht naar manieren om de beste weipoeder nog beter te maken. We beginnen met het beste weipoeder, gemaakt van weidemelk (dus niet van bijproducten van kaas). Hier hebben we poeder van kokosnootolie aan toegevoegd dat rijk is aan middellange vetzuurketens, waardoor je langer een voldaan gevoel houdt. Vervolgens hebben wij nog colostrum van weidekoeien aan toegevoegd. Het eindresultaat is Upgraded Whey. Upgraded Whey komt in zakken van 454 gram. Bulletproof Upgraded Whey is gluten vrij en bevat melk.

De bonus in Upgraded Whey 2.0: Colostrum 
De derde pijler van de Upgraded Whey formule is topkwaliteit colostrum. De colustrum is van koeien die buiten grazen en de colostrum is niet aangetast tijdens de verwerking. Door de speciale manier van verwerken bevat de colostrum nog meer voedingsstoffen.

Waarom Upgraded Whey jouw geheime wapen is 
Upgraded Whey is een game-changer. Het geeft je een oneerlijk voordeel boven de competitie. Het geeft jou als zakenman of ondernemer snel belangrijke voedingsstoffen.

Iedere weipoeder claimt het beste te zijn, wat maakt Upgraded Whey anders?

  • Het is bulletproof. Wij leven bulletproof en daarom hebben we dit product voor onszelf gemaakt, en getest op onszelf en onze families. We willen er zeker van zijn dat we de beste beslissingen maken.
  • De koeien die de melk gemaakt hebben die als bron dient voor het weipoeder komen uit kuddes die het hele jaar door grazen op natuurlijk onderhouden weiden. Er worden dus geen chemicaliën of pesticiden gebruikt.
  • Onze koeien zijn niet gevoerd met graan of met genetische gemodificeerd voer. En zij zijn niet blootgesteld aan groeihormonen, chemicaliën, antibiotica of geïnjecteerd met ziekteverwekkers.
  • De weipoeder in Upgraded Whey is gemaakt van verse melk. Dit in tegenstelling tot veel andere weipoeders die een bijproduct zijn van de kaasproductie.
  • We gebruiken speciale filtratie en droogtechnieken om ervoor te zorgen dat de eiwitcomponenten van de wei niet aangetast worden. Deze wei is niet gefilterd in een micro-filter en wordt niet gehydrolyseerd. Upgraded Whey wordt middels crossflow filtratie gefilterd en we passen geen ionenuitwisseling toe omdat deze technieken de natuurlijke eiwitten aantasten.
  • Upgraded Whey is vrij van antibiotica, xeno-oestrogenen en rBGH (groeihormonen).
  • Er worden geen vulmiddelen aangebracht om onze kosten te drukken en jouw geld uit de zak te kloppen. Upgraded Whey bevat alleen de beste ingredienten.
  • Kokosnoot MCT-poeder toegevoegd voor extra energie.
  • Bevat colostrum voor extra voedingsstoffen.
  • Een belachelijk lage prijs gezien onze topkwaliteit ingrediënten.

Waarom weipoeder van weidekoeien je beter laat voelen
Weidekoeien zijn gezonder, sterker en voedzamer dan koeien uit een stal. Upgraded Whey is dus voedzamer dan gewone wei en bevat meer eiwitten. 

Waarom weipoeder zonder antibiotica, pesticiden en groeihormonen beter voor je is.
De koeien die onze weipoeder maken krijgen onbespoten voer dat niet genetisch gemodificeerd is. Ook krijgen onze koeien geen groeihormonen toegediend. Zo is het eiwit van een hogere kwaliteit en zijn er geen hormoon veranderende chemicaliën in de weipoeder te vinden.  

De beste manier om wei te verwerken
Veel weipoeders ontstaan door verwerkingsprocessen waarbij veel hitte en druk wordt toegepast. Dit tast de natuurlijke eiwitten aan. Onze speciale filtertechniek en droogmethode zorgt ervoor dat de natuurlijke eiwitten intact blijven.

Geen zoetstoffen of andere toevoegingen
Veel weipoeders bevatten Glucose-Fructose siroop, zoetstoffen of andere natuurlijke of chemische smaak- of kleurstoffen. Upgraded Whey is puur natuur.

Belangrijk nieuws! Upgraded Whey is beter dan ooit:
Het middellange vetzuurketenpoeder in Upgraded Whey was altijd gemaakt van een lange keten koolhydraat genaamd maltodextrine. Nu wordt deze gemaakt van GMO-vrije tapiocadextrine. Je kan van Upgraded Whey genieten met de wetenschap dat je weet wat je eet.

Aanbevolen gebruik

Neem dagelijks één shake met 2 scheppen upgraded wei proteïne. Neem deze shake bij het ontbijt of nadat je hebt gesport.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Bulletproof 360, Inc

Netto hoeveelheid product: 454gram

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen