• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Whey Protein

1 / 2
€39,95
With Colostrum from pasture-raised cows and Bulletproof® XCT® oil
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Whey Protein

Voordelen:
  • Aanhoudende energie
  • Vegetarische proteïnebron
beschrijving:
  • 1 zak met Upgraded Whey Protein (450 Gram)
  • Bevat Lactose

 

Ben je het beu om geen tijd te hebben om gezonde eiwitten te bereiden voor je Bulletproof maaltijden? Bent u op zoek naar een handige manier om Bulletproof voedsel dat met weiland is gekweekt in te pakken wanneer u op reis bent?

Upgraded Whey is het antwoord

Upgraded Whey is het resultaat van een zorgvuldige laboratoriumtest en zuivere wei met weiden. Het resultaat van jarenlang testen van manieren om de zuiverste wei op weiland ter wereld te upgraden.

Waarom Upgraded Whey  je geheime wapen is

Wei-eiwit met toegevoegd colostrum wordt minimaal verwerkt om de integriteit en kwaliteit van het eiwit te behouden. Wei-eiwit draagt bij aan het aanvullen van de noodzakelijke aminozuren om ons lichaam te helpen herstellen. Opgewaardeerd Whey is getest op zware metalen en milieutoxines

Wat maakt Upgraded Whey anders

Het is Bulletproof. We leven en gebruiken dit omdat we er elke dag dol op zijn, en het is gemaakt voor ons eigen gebruik. Integriteit is belangrijk. We optimaliseren elke beslissing die mogelijk is wanneer we iets maken. De koeien die de melkbron van de wei hebben gemaakt, hebben weiland.

Het inheemse wei-eiwitconcentraat is gemaakt van verse melk, in tegenstelling tot de meeste weiproducten, die worden verkregen uit een afvalproduct van de kaasproductie.

Wij maken gebruik van eigen filtratie en droging, wat minimale verwerking met zich meebrengt om te verzekeren dat de wei niet wordt blootgesteld aan onveilige temperaturen die de oorspronkelijke eiwitcomponenten zouden vernietigen. Deze wei wordt niet door een micro gefilterd, gehydrolyseerd, cross-flow gefilterd of ion-uitgewisseld - alle methoden die de oorspronkelijke eiwitten tot stand houden.

Er zijn geen toegevoegde vulstoffen. Opgewaardeerd Whey is pure wei-eiwit met alleen de beste ingrediënten om je lichaam en geest te voeden voor topprestaties.

XCT®-oliepoeder geeft je een aanhoudende uitbarsting van energie voor maximale mentale capaciteit.

Ingredienten 

Geen toegevoegde zoetstoffen of rommel

Opgewaardeerd Whey bevat geen fructose-glucosestroop, kunstmatige zoetstoffen, aroma's, kleurstoffen of kleurstoffen. Het is schoon, geurloos en smaakt heerlijk met onze in de lab geteste VanillaMax en Upgraded Chocolate Powder.

ingrediënten:

Wei-concentraat, rundercolostrum, XCT®-oliepoeder (caprylzuur en caprinezuurtriglyceriden uit zeer geraffineerde kokos- en / of palmpitolie, tapioca dextrine, tapioca). Bevat: Melk

Houdbaarheid:

18 maanden

 

Aanbevolen gebruik

Neem dagelijks 2 theelepels met executive whey protein en meng dit met water of melk. Neem dit bij voorkeur in op een ligt gevulde maag.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Bulletproof 360, Inc

Netto hoeveelheid product: 454 gram

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen