0

Ihr Warenkorb ist leer

Gesamt: €0,00

Keine Produkte gefunden...
  • Natural Stacks MagTech™ - MAGNESIUM COMPLEX - 90 Kapseln
  • Natural Stacks MagTech™ - MAGNESIUM COMPLEX - 90 Kapseln
MagTech™ - MAGNESIUM COMPLEX - MagTech™ is een superieur magnesium supplement dat speciaal is samengesteld voor de hersenen.

€27,95

Inkl. MwSt.
Artikelnummer:: 6%
EAN: 7,01E+11
SKU: naturalstacks4
Verfügbarkeit: Nicht auf Lager
Marke: Natural Stacks

MagTech™ - MAGNESIUM COMPLEX

MagTech™ is een superieur magnesium supplement dat speciaal is samengesteld voor de hersenen. De drie specifieke vormen van magnesium in deze formulering hebben ieder hun specifieke werking en zijn uiterst goed opneembaar.

Als een drie-eenheid werkt het synergetische aminozuur-magnesium complex met Magnesium L-Threonaat, Magnesium Tauraat en Magnesium Glycinaat samen om het maximale effect te bereiken.

Uitgelicht ... Magnesium L-Threonaat - Magtein™

Magnesium L-Threonaat is een unieke en nieuwe vorm van hersenspecifieke magnesium. Magtein™ is ontdekt door een groep van wetenschappers van het gerenommeerde MIT (Massachusetts Institute of Technology), waaronder ook een Nobelprijs laureaat.

Magnesium L-Threonaat wordt goed opgenomen door de hersenen en het is de enige vorm van magnesium die de magnesiumconcentraties specifiek in de hersenen verhoogt.  Magtein™ is een gepatenteerd ingrediënt (patent in aanvraag) en GRAS gecertificeerd, GRAS staat voor Generally Recognized As Safe.

“Magtein™ is a breakthrough super-mineral supporting cognitive and brain functions”

Magnesium is een essentieel mineraal voor alle weefsels en organen, vooral de hersenen. In 1968 werd ingeschat dat magnesium cruciale rol speelde in ongeveer 300 biochemische reacties. Vandaag de dag ligt deze schatting rond de 700-800 biochemische reacties.

• Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid
• Magnesium draagt bij tot een goede elektrolytenbalans
• Magnesium bevordert de energiestofwisseling
• Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel
• Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren
• Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese
• Magnesium draagt bij aan hersenfuncties betrokken bij het leervermogen
• Magnesium ondersteunt het behoud van sterke botten
• Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden
• Magnesium is goed voor het celdelingsproces

5 Sterne basierend auf 1 Bewertungen
Steven 17-08-2014 13:08

Super product! Snel in huis. Maar wel jammer dat Nootrofit niet aangeeft wat de aanbevolen dosering is op haar website. Het is namelijk zo dat op de verpakking staat dat de aanbevolen dosering 2 servings is per dag (d.w.z. 2g Magtein/ 6 capsules per dag). Nu ik dit weet, is Magtech niet de voordeligste vorm van verkrijgbare Magtein (eerder een van de duurste). Een verpakking Magtech (90 capsules) is door de lage dosering per serving net genoeg voor 15 dagen.. Overigens klopt de aanbevolen dosering van Magtech wel, de fabrikant van de werkzame stof Magtein geeft aan dat dit inderdaad 2x 1g Magtein per dag.