• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Upgraded™ Collageen | Chocolade | 500 Gram

€49,98
Wat krijg je als je collageeneiwit van grasetende koeien met enzymen verwerkt? Upgraded Collagen, zuivere collageen van topkwaliteit.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Upgraded™ Collageen | Chocolade | 500 Gram

Collageen is het grootste en meest belangrijke soort eiwit in het lichaam en het maakt tussen de 25-30% van het totale eiwit uit dat we in ons lichaam hebben. Collageen zit in elk weefsel van het lichaam en is het bindweefsel van de huid, haar, nagels, botten, longen, hart en lever. Het wordt vaak de lijm genoemd die zorgt dat ons lichaam bij elkaar blijft. De collageen kan bijdragen aan een gezonde en mooie huid en heeft de potentie om bonen en gewrichten te versterken. Nu in heerlijke chocolade smaak!

 

De ingrediënten:

- Alanine

- glycine

- lysine

- collageen

- Natrium

- Chocolade

 

Meer informatie

- Als dagelijks supplement, neem 1-2 eetlepels Upgraded collagen voor het slapen gaan. Upgraded collagen zal beter werken wanneer het samen wordt gebruikt met Upgraded Whey Protein. Door deze combinatie krijg je een optimale mix van aminozuren en peptiden binnen. 

- Dit product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Bulletproof 360, Inc

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 454 gram.

Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Seda 26-04-2023
Reviews

Always very satisfied with Bulletproof Collageen Choc. For me the best proteinshake. Best in taste, nutrition and results. Before, during or after a workout, on days where i need a snack in between, or blending it in my green smoothie. Keeping my healthy lifestyle. Thank you!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen