• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Active B Complete - 30 Caps

€18,95
Helpt bij energieproductie, verbetert de cognitieve prestaties en ondersteunt neurale communicatie.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Active B Complete - 30 Caps

ACTIVE B COMPLETE

Wanneer een pro-atleet een wedstrijd moet spelen tijdens slecht weer of een zware jetlag, is er een standaardprotocol:neem vitamine B12 in. B-vitamines zijn betrokken bij alles van de omzetting van voedingsstoffen in neurotransmitters zoals serotonine tot een juiste mitochondriale functie. Je kunt het voelen als je een goede B-vitamine zoals Active B Complete neemt - het lijdt geen twijfel dat het werkt. Het heeft 100% van de ADH in alle vitamine B-categorieën, met de beste ingrediënten ter wereld. Je hebt meer energie en meer veerkracht in je stap.

 

ONZE INGREDIËNTEN

Benfopure (BENFOTIAMINE)

Er is een reden dat thiamine voor het eerst verschijnt als een een B-vitamine (vitamine B1). Het is een vereiste cofactor voor de productie van verschillende kritieke enzymen door het lichaam, inclusief die in routes die betrokken zijn bij het intracellulaire glucosemetabolisme. Maar we wilden het spel opvoeren door thiaminesuppletie te bieden in de vorm van Benfotiamine - een nieuw, in lipiden oplosbaar analoog van thiamine waarvan het onderzoek meer dan 3,5 keer effectiever blijkt te zijn in het verhogen van de biobeschikbare thiaminespiegels in het lichaam dan reguliere Vitamine B1.

 

Wat je moet weten:

Ken je die koekjes, brood en koolhydraten waar je van houdt? Benfotiamine helpt het lichaam bij het reageren op de toxische afbraak van stoffen die worden gegenereerd door zaken als overmatige consumptie van suiker.

 

UW "B" IS ALLEEN ZO GOED ALS HET ABSORBEERT

Niet iedereen behandelt de opname van B-vitaminen goed. Er is bijvoorbeeld een groot deel van de bevolking die moeite heeft om het essentiële B-vitamine-folaat of foliumzuur te gebruiken. Voor hen kan suppletie met een gemethyleerde versie, zoals 5-methyltetrahydrofolaat, een enorm verschil maken in het algehele mentale evenwicht. Over het algemeen gesproken wordt de gemethyleerde vorm van vitamine B, net als onze gemethyleerde vorm van B12-methylcobalamine, gemakkelijker door het lichaam worden opgenomen. Ons opvallende ingrediënt, Benfotiamine, heeft klinisch onderzoek dat aangeeft dat de biobeschikbaarheid van thiamine in bloedplasma naar verluidt ongeveer 3,5 keer groter is na een dosis Benfotiamine dan na een dosis Thiamine. Dat is een enorm verschil in hoe effectief je B-vitaminesupplement zal zijn, dus let op je lichaam en zorg ervoor dat je supplementen met B-vitamines die zijn verpakt op een manier die het beste bij jouw systeem past.
 

VOORDELEN VAN ACTIEVE B VITAMINEN

Vitamine B12 is van belang voor de vorming van rode bloedcellen en bevordert de energiestofwisseling, ook zorgt vitamine B6 voor de ondersteuning van de afweer van het lichaam en ondersteunt vitamine B6 het immuunsysteem.

 

 

Aanbevolen gebruik

Dagelijks gebruiken en neem bij inname 1 capsules, bij voorkeur op een ligt gevulde maag. 

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product (30 capsules): 6000mg

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen