• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Innerfuel Prebiotic - 380 gram

1 / 6
€54,98
Bulletproof InnerFuel Prebiotic bestaat uit vezels van de immens populaire Acacia, Lariks en Guar plant! Dit product is perfect voor gezonde darmbacteriën en ook nog smaakloos en wateroplosbaar.
Innerfuel Prebiotic - 380 gram

Prebiotica zijn voedingsstoffen die overwegend bestaan uit plantaardige vezels voor het bijdragen aan gezonde darmbacteriën en de menselijke gezondheid. Prebiotische vezels zorgen voor een uitgewogen mix van darmbacteriën die kunnen bijdragen aan een gezonde stoelgang.

Het kan lastig zijn om prebiotische vezels in je dagelijkse voeding te verwerken, omdat er niet zo veel goede makkelijk verkrijgbare prebiotische vezels bestaan. Prebiotisch supplementen zijn hier dan de perfecte oplossing voor. 

Helemaal geen een suiker en zo perfect voor een ketogeen dieet
De enige koolhydraten in de Bulletproof InnerFuel zijn vezels. Mensen kunnen prebiotische vezels niet goed to helemaal niet verteren en halen hier zodat ook geen energie uit in de vorm van koolhydraten. Daardoor bevat deze prebiotica geen calorieën. Zonder suiker en zonder de verteerbare koolhydraten is dit prebioticum het perfecte product voor niet alleen mensen die zich met voeding bezig houden maar ook voor mensen met een laag-koolhydraat of ketogeen dieet.

 

De Ingrediënten:

- Organic Acacia

- Guar bladeren

- Arabinogalactan Lariks plant

 

Meer informatie

- Neem 1 tot 2 eetlepels van de Innerfuel Prebiotic en meng deze met alles wat jij maar wil zoals je bulletproof koffie of een lekkere shake.

- Dit product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Bulletproof 360, Inc

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 380 gram.

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen