• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GABA BRAIN FOOD™

1 / 2
€39,95
GABA Brain Food™ is designed to support the normal, healthy production of GABA, a neurotransmitter essential to mental calmness.

Research suggests that the natural compounds in GABA Brain Food™ may help reduce temporary feelings of stress, as well...
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
GABA BRAIN FOOD™

De voordelen zijn:

  • Ondersteunt gevoelens van kalmte
  • Ondersteunt ontspanning
  • Ondersteunt heldere gedachten en kalmeert iemands geest
  • Ondersteunt een rustgevende, herstellende slaap

Deze natuurlijke formule bevat de noodzakelijke voorlopers en co-factoren voor een optimale beschikbaarheid van GABA.

Ontspan en relax met GABA Brain Food ™

Ervaringen van onze klanten:

  • Verhoogde gevoel van gemak en ontspanning
  • Verhoogd comfort in sociale situaties
  • Duidelijke gedachten en een rustige geest
  • Verminderde gevoelens van geïrriteerdheid

 

De neurotransmitter GABA werkt als een "rem" om de opwinding onder controle te houden. Te veel opwinding kan leiden tot prikkelbaarheid, rusteloosheid en slaapverstoring om er maar een paar te noemen. GABA's rol als de belangrijkste remmende neurotransmitter helpt om deze functie in het menselijk lichaam te vervullen.

GABA is wat bekend staat als een zelfremmende verbinding. Dit betekent dat wanneer u meer GABA gebruikt dan uw lichaam nodig heeft, het zijn eigen transport naar de hersenen blokkeert om constante, normale GABA-concentraties te behouden. Om deze mechanistische beperking te omzeilen, hebben we de ingrediënten L-citrulline, rosmarinezuur en druivenpitextract opgenomen. Deze ingrediënten werken synergetisch samen om het transport van GABA naar de hersenen te verhogen en om verhoogde GABA-concentraties te ondersteunen.

De belangrijkste uitdaging bij het verhogen van hersenniveaus van GABA via suppletie is het omzeilen van de inherente zelfremmende eigenschap van het molecuul. Er wordt gesuggereerd dat het verhogen van de doorlaatbaarheid van GABA over de bloed-hersenbarrière een effectief doelwit is om GABA te verhogen. Eén manier om dit te doen is om de vasodilatatie te verhogen door de productie van stikstofmonoxide (NO) in het lichaam te reguleren.

L-Citrulline is een bekende voorloper van het aminozuur, L-Arginine, dat een krachtig effect heeft op het stimuleren van NO-productie. Daarnaast is aangetoond dat druivenpit-extract de productie van endotheliale stikstofoxidesynthase (eNOS) verhoogt, een enzym dat wordt gebruikt om NO uit L-arginine te genereren.

Zodra GABA meer doorlaatbaar is gemaakt en in staat is om vrijelijk de bloed-hersenbarrière te passeren met verhoogde NO-productie, wordt het natuurlijk afgebroken door het enzym GABA-Transaminase (GABA-T). Om de afbraak van GABA door GABA-T te verzwakken, hebben we rosmarinzuur opgenomen in onze formulering, die een remmend effect heeft op GABA-T, waardoor langdurige, verhoogde GABA-niveaus in de hersenen gedurende een langere periode mogelijk zijn.

Ingredienten:

De functionele ingrediënten van GABA Brain Food zijn zorgvuldig geselecteerd en geformuleerd om optimale mentale prestaties te bevorderen:
 

GABA

Als de belangrijkste remmende neurotransmitter is de rol van GABA in het brein om te werken als een "rem" en een evenwichtige opwinding. GABA wordt geassocieerd met normale rustgevende slaap, ontspanning, gezonde beweging en gemoedstoestand.

 

Rozemarijn zuur

Gevonden in rozemarijn, salie, munt en basilicum, rosemarininezuur is een van nature voorkomende polyfenol flavonoïde. Het wordt ook gevonden in citroenmelisse en wordt gebruikt in aromatherapie om gevoelens van kalmte en ontspanning te bevorderen.

 

Grape Zaad Extract

Het druivenpitextract, dat voor het eerst werd ontwikkeld in de jaren 1970, bevat de antioxidant-verbinding oligomeer proanthocyanidine (OPC), dat veelbelovend is als voedingssupplement ter ondersteuning van een gezonde cellulaire functie.

 

L-Citrulline

L-citrulline is een aminozuur dat voorkomt in watermeloen, zuivel, rundvlees, gevogelte en varkensvlees. Wanneer het wordt ingenomen als een supplement, wordt L-citrulline door de nieren omgezet in L-arginine.

Deze innovatieve formule biedt natuurlijke ingrediënten uit vitaminen, mineralen en aminozuren die onze lichamen gebruiken als voorlopers en cofactoren om een normale, gezonde functie van neurotransmitters te ondersteunen.

 

Aanbevolen gebruik

Neem 2 capsules per dag. 

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Natural Stacks, Lewis

Netto hoeveelheid product (60 capsules): 44.970mg

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Tags