• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Serotonin Brain Food™

€39,95
Serotonine is voornamelijk gevonden in de darm, de bloed plaatjes, en het centrale zenuwstelsel, met een kleine hoeveelheid die in het brein wordt geproduceerd.
Serotonine wordt gedacht verantwoordelijk te zijn voor het gevoel van welzijn, geluk.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Serotonin Brain Food™

L-Tryptophan

L-Tryptophan is een essentiële aminozuur welke wordt omgebouwd in je brein naar serotonine. De meest voorkomende voedingsbron van tryptophan komt uit noten en zaden, vlees en melkproducten, vis en groente.

Vitamine B-3

Vitamine B3 helpt de serotonine niveaus in je bloedbaan te verhogen, het draagt bij aan het verhogen van het vermogen om de spijsvertering en zenuwstelsel te reguleren. 

 

Rhodiola Rosea

Voor honderden jaren wordt Rhodiola Rosea in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt, studies hebben aangetoond dat Rhodiola Rosea een anti-depressie effect kan hebben. Het helpt met stemming verhogen, kan mogelijk depressies verminderder, en kan een boost geven in prestatie en energie.Hoe werkt Brain Food

 

Serotonine Brain Food™ hoogtepunten:

● Gelukiger, meer stabiele stemming

● Betere darmflora, vertering en fysieke welzijn

● Zonder kunstmatige ingrediënten, zonder GMO's, zonder gluten.Wat is “Brain Food”?

Neurochemie - de chemische patronen en processen die ervoor zorgen dat je brein functioneert zoals hij doet - is zeer complex. Het varieert significant tussen individu, en is hevig beïnvloed door een groot aantal factoren. Je dieet, lichaamsbeweging, zonblootstelling, sociale groep en genetica spelen allen een rol in je breins chemische gedrag.

Meeste van ons krijgen niet genoeg van alles wat we in een dag nodig hebben om ons brein werking op 100% optimaal te laten draaien. Dit is waarom brain food supplementen je een extra voorsprong kunnen geven.

Brain food zijn natuurlijke voedingstoffen die werken als brandstof voor specifieke neurotransmitters in het brein. Ze kunnen dagelijks genomen worden om verschillende stadia van optimale prestatie te verbeteren.
Door de tekortkomingen en inbalansen in het delicate neurologische systeem aan te pakken, kan jij je vermogen om te concentreren, energie te reguleren, en je stemming in balans brengen tot maximale optimisatie verhogen.  
 

De belangrijkheid van Serotonine

Serotonine is een neurotransmitter die geassocieerd wordt met een gevoel van welzijn en geluk, ook met een gezonde eetlust en spijsvertering, beklemmende gladde spieren, en het overbrengen van impulsen tussen de zenuwcellen. Abnormale serotonine niveaus kunnen serieuze problemen veroorzaken, zoals osteoporose, verminderd sexueel verlangen, misselijkheid, migraine aanvallen, overgewicht en de ziekte van Parkinson’s. Lage niveaus worden geassocieerd met depressie, angstaanvallen, en obsessief-compulsieve stoornis. Wanneer je serotonine op een optimaal tempo wordt geproduceerd, zul jij je kalmer en gezonder voelen. Je stemming zal positief, stabiel en evenwichtig zijn.
 

Complete neurotransmitter ondersteuning.


De beste manier om je serotonine niveaus te optimaliseren is verzekeren dat ten allen tijden de noodzakelijke voorlopers en cofactoren aanwezig zijn. Deze voorlopers en cofactoren bouwen aan de weg om jouw brein op een optimale snelheid voor jouw specifieke fysiologie serotonine te produceren.
Serotonine Brain Food™ biedt deze essentiële bouwstenen. Het bevat een aminozuur voorloper (L-Tryptophan), serotonine metaboliek cofactoren (Vitamine B-3, Zink, & Magnesium), en een kruidenextract om je cortisol niveau te verlagen (Rhodiola Rosea).

 

 

Gebruiksaanwijzing

Voor een positieve stemming

Gebruiksaanwijzing: Neem dagelijks 2-3 capsules om een positieve stemming te ondersteunen, tijdens stressvolle situaties of prikkelbaarheid, of als voorgeschreven door een zorgverlener. Vermijd het gebruik s’avonds. Overschrijd niet meer dan 2 porties per dag.
Geproduceerd in Amerika in de cGMP faciliteit. Natural Stacks gebruikt met trots alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Natural Stacks, Lewis

Netto hoeveelheid product (60 capsules): 155.4gram

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen