• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Neuromaster

1 / 2
€55,95
Boost your Brain & Memory
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Neuromaster

Voordelen:
  • Ondersteuning van geheugen en focus
  • Verhoog het belangrijkste eiwit, BDNF (van de hersenen afgeleide neurotrofe factor)
  • Kwaliteitsextracten van arabica koffie fruit
Beschrijving:
  • 1 fles met 30. capsules


Boost je brein

NeuroMaster ™ bevat een ingrediënt waarvan is aangetoond dat het de BDNF-niveaus significant verhoogt - belangrijke neuro-eiwitten voor de vorming van neuronen en synaptische plasticiteit, en omvat verbindingen die het geheugen en de focus kunnen verbeteren.

Groeit je brein ... of krimpt het?

Naarmate we ouder worden, beginnen velen van ons dit belangrijke eiwit dat onze hersenen ondersteunt, normaal te verliezen. In een onderzoek onder volwassenen in de leeftijd tussen 59 en 81 waren lagere niveaus van BDNF geassocieerd met leeftijdgerelateerde hippocampale krimp en geheugenverlies. (Bron)

Hersenen gezondheid eenvoudig gemaakt

We hebben met name NeuroMaster ™ geformuleerd en ontwikkeld om natuurlijk voorkomende BDNF te stimuleren en de gezondheid, het geheugen en de focus van de hersenen te ondersteunen.

Natuurlijk afkomstig van koffiebessen

Alle ingrediënten in NeuroMaster ™ worden in het laboratorium geëxtraheerd uit hoogwaardige Arabica-koffiefruit. Een van deze extracten alleen is aangetoond in twee afzonderlijke, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde onderzoeken om het BDNF-niveau te verhogen. Het andere extract bevat 100% natuurlijke cafeïne om uw dag een nieuwe start te geven.

Dit is jouw grens

Bulletproof ™ -supplementen worden ondersteund door het allermodernste onderzoek, de beste wetenschap en technologie om de prestaties tot overdrive te brengen. Afkomstig van de beste, meest biologisch beschikbare ingrediënten mogelijk - alle Bulletproof-supplementen zijn 100% niet-GMO, soja en glutenvrij, zonder kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde bewaarmiddelen of andere rotzooi. Ze ondergaan strenge laboratoriumtesten om te verzekeren dat ze voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Bulletproof Process ™ - en zorgen voor zuiverheid en potentie. U kunt zich dus op alle mogelijke manieren concentreren op het feit dat u nog meer geweldig bent.


Ingrediënten

NeuroFactor™ Whole Coffee Fruit Extract – 200mg, Coffeeberry® Energy Coffee Fruit Extract – 71mg, Rijstmeel, cellulose-capsule, rijstconcentraat, l-leucine

 

Aanbevolen gebruik

Neem 's morgens één capsule met of zonder voedsel.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Bulletproof 360, Inc

Netto hoeveelheid product (30 capsules): 7500Milligram

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen