• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Total Strength + Performance (312 Gram)

€59,95
Onnits nieuwe T+ formule bevat een grote hoeveelheid kruiden, eiwitten, vitaminen en mineralen die erop gericht zijn sportieve prestaties te verbeteren. Bevat middelen die de natuurlijke aanmaak van testosteron stimuleren.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Total Strength + Performance (312 Gram)ONNIT TOTAL STRENGTH + PERFORMANCE

 

Gepantenteerde Formule Gemaakt Om:

  • GUNSTIGE HORMOON BALANS TE OPTIMALIZEREN
  • ATLETISCHE PRESTATIES VERBETEREN
  • KRACHT EN SPIERMASSE TE VERGROTEN
  • ASSISTEREN BIJ SPIERHERSTEL 


KLINISCH ONDERZOCHTE RESULTATEN

Een dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie van Dr. Ormsbee waarbij leden van het Florida State University atletische team hun totale maximum gewicht gewicht verbeterder. De atleten die Total Strenght + Performance namen zagen een verbetering in prestatie in vergelijking met de Placebo. Significante verbeteringen werden aangetoond in bankdrukken, en het totale gewicht getild in de combinatie van squat, deadlift, en bankdrukken.

 

GEMAAKT VAN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Synthetische middelen kunnen een korte tijd effectief zijn. Maar het lichaam is geëvolueerd om voedingsstoffen uit voedsel te verwerken. Hoe dichter we bij de natuur blijven, des te beter de effecten zullen zijn. T+ is een baanbrekende pre-workout formule die vrij is van chemische middelen. T+ werkt dan ook anders dan de synthetische alternatieven. Deze werken snel maar de effecten hiervan zijn kortdurend.

Total Strength + Performance bevat beta-alanine en luteoline en wordt snel herkend en verwerkt door het lichaam. De tijd van de oude, synthetische supplementen is over en veel atleten gebruiken nu natuurlijke supplementen voor een duurzamer resultaat. Total Strength + Performance bevat gluten. INGREDIENT FEATURES

LONGJACK

Longjack is een bloeiende plant afkomstig uit Indonesië en Maleisië, dat wordt aangeduid als "bitter charme". Quasisinoïden zijn de biologisch actieve component die gewoonlijk wordt gebruikt in deze landen als voedsel en drank additieven, speciaal voor koffie en energiedranken. Longjack is aangetoond als hulp om het lichaam's optimale testosterongehalte te herstellen bij oudere mannenBETA ALANINE

Beta-alanine is een niet-essentieel aminozuur dat van nature voorkomt in dierlijke voedselbronnen, zoals kip, rundvlees, varkensvlees en vis. Beta-alanine helpt om een optimale pH in het bloed te behouden. Daarnaast helpt het het lichaam melkzuur efficiënter te bufferen. Beta-alanine is de snelheidsbeperkende carnosine precursor voor synthese van een belangrijke peptide.LUTEOLIN

Luteoline komt van nature voor in selderij, citroenen, pepermunt, oregano en een aantal andere kruiden. Luteoline wordt al eeuwenlang gebruikt in de Chinese medicijnleer. Luteoline heeft anti-oestrogene effecten gemeld, het helpt de androgenen van het lichaam te verschuiven naar een optimale productie van testosteron.


GEEN VERBODEN STIMULERENDE MIDDELEN

Total Strength + Performance is door een van de beste laboratoria, BSCG (Banned Substances Control Group) getest en bevat geen middelen die op de dopinglijst staan. Er zijn echter wel individuele instanties die verschillende regels hanteren met betrekking tot de maximale testosteronwaarden. Gebruik dit product daarom verstandig en informeer naar de regels van jouw sport vóór het gebruik.

Aanbevolen gebruik

Neem 2 schepjes 30 minuten voorafgaand aan de training en neem na de training nog een schepje. Op dagen dat er geen training is neemt u 1 schepje per dag tijdens het ontbijt.  

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Netto hoeveelheid product: 312 gram

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen