• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Total Strength + Performance (312 Gram)

€70,48
Total Strength + Performance is een pre-workout van hoge kwaliteit die is ontworpen voor het verbeteren van prestaties, kracht en spierherstel te versnellen
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Total Strength + Performance (312 Gram)

Total Strenght + Performance bevat Vitamine B6. Dit kun je kennen doordat het in veel producten zit die je in de supermarkt kan tegenkomen zoals: vlees, eieren en vis.

Magnesium kun je herkennen uit de scheikunde maar bij ons gaat het om het mineraal daarvan. Je kan magnesium vinden in bijna alles wat je dagelijks eet zoals groente, fruit, melkproducten, vlees en nu ook in onze Total Strength + Performance.

Een bekend mineraal is Calcium. Calcium is een belangrijk onderdeel op de schijf van vijf en wordt gezien als een cruciaal mineraal wat je binnen moet krijgen. Calcium kent een heel lange geschiedenis. Het is ooit ontdekt door de Romeinen. De naam die calcium heeft is niet zomaar bedacht door iemand. Het is afkomstig uit het Latijn en het betekent Calx dat men kent als de kalksteen.

Natrium ken je vast ergens van, maar men weet vaak niet meteen van wat. Natrium zit samen met een beetje chloor in keukenzout en dat is waar veel mensen natrium van kennen.

Vitamine B5 behoort tot één van de twaalf verschillende B vitamines. Vitamine B5 komt vooral voor in plantaardige producten zoals reist en graan.

Een bekend aminozuur is L-Leucine. Je lichaam kent twintig in de natuur voorkomende aminozuren waar deze er een van is en ook nog eens een hele grote. Als aminozuren zich aan elkaar gaan koppelen vormen ze later een eiwit.

Peper ken je waarschijnlijk uit de keuken. Er zijn vijf verschillende soorten peper. De zwarte, witte, groene, rode en roze pepers. Wij hebben de zwarte peper gebruikt die men al kent sinds de Indiase geschriften uit Persie. Tijdens de VOC heeft Nederland veel pepers geïmporteerd naar ons land om in Europa verder te verhandelen.

De Fluweelboon ook wel Mucuna genoemd is een snelgroeiende plant die vooral voorkomt in tropische gebieden. De plant heeft bladeren van wel 45 centimeter lang en kan tot 3 meter hoog worden. De plant produceert fluweel rode peulen die men vroeger al gebruikte voor medicinale doeleinden in en rondom India.

De Longjack of lokwel de tongkat ali genoemd is en plant waarbij men vroeger in de Amazone de bladeren van deze boom at omdat er werd ervaren dat het mannelijk groei hormoon gestimuleerd werd. 

Een bekend aminozuur is Beta-alanine Je lichaam kent twintig in de natuur voorkomende aminozuren waar deze er een van is. Als aminozuren zich aan elkaar gaan koppelen vormen ze later een eiwit.

Luteoline is een kleurstof die geel kleurt. Het bijzondere van deze kleurstof is dat hij vrij voorkomend in de natuur is en daardoor ook goed afbreekbaar is. Deze stof komt bijvoorbeeld voor in Peterselie.

 

De ingrediënten:

- Vitamine B6

 • draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen.
 • activeert je natuurlijke energie in het lichaam.
 • draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit.
 • is goed bij vermoeidheid en moeheid.
 • heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

- Magnesium

 • draagt bij aan de instandhouding van sterke botten.
 • is goed voor het celdelingsproces.
 • draagt bij aan een normale energiehuishouding.
 • draagt bij aan een normale spierwerking.
 • helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen.
 • ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

- Calcium

 • draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling.
 • is nodig voor de instandhouding van normale botten.
 • draagt bij aan een normale celdifferentiatie.
 • draagt bij aan het energieleverend metabolisme.
 • draagt bij aan een normale spierwerking.
 • draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.

- Natrium

- Vitamine B5

- L Leucine

- Zwarte peeper extract

- Mucuna extract

- Longjack

- Beta Alanine

- Luteoline

 

Meer informatie

- Neem 2 schepjes 30 minuten voorafgaand aan de training en neem na de training nog een schepje. Op dagen dat er geen training is neemt u 1 schepje per dag tijdens het ontbijt.  

- Dit product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Onnit Laboratories.

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 312 gram

 

In deze video laat Onnit de gebruikers van Total Strength + Performance zien.Reviews
Reviews
3 sterren op basis van 1 beoordelingen
Stefan 17-01-2023
Reviews

Not that great of a taste.

3 sterren op basis van 1 beoordelingen