• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

D3: COCONUT FORMULA - 120 capsules

1 / 2
€15,99
KOKOSNOOT FORMULE D3 - Vitamine D3, subtiel geabstraheerd uit een natuurlijke bron, verrijkt met organische kokosolie voor een betere absorptie.
120 CAPSULES | 1-2 CAPSULES PER DAG | 60-120 DOSERINGEN
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
D3: COCONUT FORMULA - 120 capsules

KOKOSNOOT FORMULE D3

Vitamine D3 uit natuurlijke bron met biolosiche kokosnootolie voor een betere opname.
120 capsules | 1-2 capsules per dag | 60-120 dagelijkse porties

STERKE BOTTEN

Vitamine D ondersteunt de botten en helpt bij het transport van calcium en fosfor in het lichaam.

VERBETER HET IMMUUNSYSTEEM 

Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem van cellen. 

EEN BELANGRIJKE VOEDINGSSTOF

Recent onderzoek heeft aangetoond dat Vitamine D3 belangrijke voordelen heeft voor het lichaam. Vitamine D ondersteunt het afweersysteem van de cellen en helpt bij een normale celdeling. Vitamine D speelt in rol in het behoud van sterke spieren.

 

TOP KWALITEIT! ALTIJD! 

ORGANISCHE KOKOSNOOT OLIE

Vitamine D3 is een vetoplosbare vitamine. Door Vitamine D3 op te lossen in topkwaliteit biologische kokosnootolie, een middellange vetzuurketen, wordt de opname van Vitamine D3 vergroot.  

5-STERREN IFIT AWARD

Puori D3 is gecertificeerd en getest op zuiverheid en concentratie en verboden stoffen door het onafhankelijke IFIT (International Fitness Ingredient Testing) en heeft vijf sterren, de hoogst mogelijke beoordeling) gekregen. Puori D3 is daarnaast getest op genetisch modificatie en is door het IFIT beoordeeld als GMO-vrij.

NATUURLIJKE VITAMINE D3

Iedere capsule bevat minimaal 2500 IU vitamine D3 uit schapenwol (lanoline). Deze wol is afkomstig van gezonde schapen uit Australië en Nieuw-Zeeland.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

Puori D3 is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Puori maakt alleen producten die een wetenschappelijk bewezen werking hebben en die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De experts van Puori volgen de wetenschap op de voet en passen de producten gelijk aan als daar reden voor is.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen