• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Suspension Rings

1 / 7
€161,91
Onnit Suspension Rings zijn een van de meest veelzijdige, effectieve en duurzame suspensie trainings materialen hedendaags verkrijgbaar.
Suspension Rings

TWO RINGS
TO RULE THEM ALL

HOE SUSPENSION RINGS JOUW WORKOUT OPTIMALISEREN

Onnit Suspension Rings zijn een van de meest veelzijdige, effectieve en duurzame suspension trainingen die hedendaags beschikbaar zijn. De suspensionringen kunnen op elk vast ankerpunt worden gemonteerd en op de meeste deuren met behulp van de meegeleverde deurbevestiging. De ringen kunnen worden gebruikt om meerdere spiergroepen in het boven- en onderlichaam aan te vallen vanwege de grote verscheidenheid aan trainingsvariaties die met je handen of voeten kunnen worden uitgevoerd.

 

VEELZIJDIG DESIGN

The Suspension Rings gebruiken een dubbel montage systeem, dat onafhankelijk van elkaar op de ankerpunten aansluit. Dit voordeel zorgt voor natuurlijke krachtlijnen. Door bewegingen zoals push-ups met de ringen te doen, kun je naar je borstbeen duwen in plaats van naar je zij. Dit betekent dat je in je optimale & sterkste positie kunt opdrukken voor de beste spieractivatie en de meest natuurlijke en veilige beweging.

De ankerlussen zijn voorzien van cijfers, voor snelle en eenvoudige aanpassingen. Dit is vooral handig als u een trainer bent die een suspension-training heeft en de ringhoogte tijdens het werk voor meerdere mensen snel moet aanpassen. J hoeft hierdoor nooit meer te gissen en verschillende aanpassingen doen om het goed te krijgen, onthoud je nummer en je bent binnen seconden ready to rock.

De ringen zijn steviger dan de typische suspension trainers, ideaal voor degenen die willen werken aan een meer uitdagende gymnastiek oefeningen zoals iron crosses. Omdat ze ook voetsteunen hebben, bieden de ringen meer veelzijdigheid voor training van het onderlichaam dan klassieke ringen.

 

TOP-KWALITEIT MATERIALEN

De handgrepen zijn gemaakt van ultrasterk hout, geen plastic, waardoor ze een betere textuur hebben, wat het risico op uitglijden vermindert. De riemen zijn gemaakt van extreem sterk weefsel en zijn voorzien van dubbel gestikte verbindingspunten voor maximale duurzaamheid. Elke set wordt geleverd met 2 ringen, een anker voor de deurbevestiging, 4 aluminium karabijnen van luchtvaartkwaliteit en een mesh-net draagtas.

De suspension-trainer is mogelijk wel het meest draagbare, veelzijdige en schaalbare trainingsapparaat dat u kunt hebben. Leer alles wat u moet weten over suspension workouts om altijd en overal een solide training te doen.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Onnit Labs, Inc. Texas

Lees: De Beginners Gids voor Suspension Trainers (Engels)

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen