• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bulletproof French Kick Dark Roast Gemalen

1 / 1
€18,95
Glad en zoet met een aangenaam gerookte chocolade tint. Een medium body met een schone afwerking. 340grms Gemalen.
Bulletproof French Kick Dark Roast Gemalen

De geliefde koffiebonen zijn nu verkrijgbaar in de makkelijke en tijds besparende gemalen boven, met de zelfde hoge kwaliteit als onze koffiebonen.

Het gepatenteerde Bulletproof proces optimaliseert elke stap van de koffieproductie voor de prestaties door het minimaliseren van de mogelijkheid for-performance berovende schimmel gifstoffen.
Inname van schimmel toxinen kan bijdragen tot chronische gezondheidsproblemen. Bulletproof® Upgraded Koffiebonen zijn zorgvuldig geteeld op grote hoogte op een enkel landgoed in Guatemala, met de hand geoogst, zorgvuldig verwerkt, behandeld en geroosterd om maximale integriteit en smaak te behouden. De uiteindelijke gebraden koffie ondergaat dan in bedrijfseigen laboratorium testen om te controleren of onze koffie aan de Bulletproof kwaliteit en zuiverheid normen voldoet.

Jump-start de dag door het mengen van Upgraded Koffie met Bulletproof® Brain Octane en gras gevoede, ongezouten boter om je geest en lichaam urenlang energie te geven. (+) Ondersteun de regeneratieve antioxidant processen en minimale niveaus van schimmel toxinen, krijgt u met de Bulletproof een verschil dat je voelt met uw eerste kop.

Onze koffie wordt zorgvuldig geproduceerd en in ons eigen lab getest met het Bulletproof Process™ om giftige stoffen zoveel mogelijk te beperken, zodat u kunt genieten van een puur zorgeloos kopje koffie.

Opgewaardeerd bonen worden geoogst in Centraal-Amerika van passieve organische landgoederen zonder chemicaliën (herbiciden, pesticiden, enz.). Elke boon wordt met de hand geplukt door ervaren koffie plukkers - bekwame mensen die alleen perfect rijpe bessen plukken. Wanneer de koffiebonen niet zorgvuldig met de hand geoogst worden, kan onrijpe en beschadigde bonen ten onrechte worden geplukt, dit heeft invloed op de smaak en kan mogelijk invloed hebben op de manier waarop de koffie jouw laat voelen.

De meeste koffiebonen worden in de zon gedroogt of verdort, of door ze te drukken en te laten fermenteren (roof) door de buitenste laag van de bonen te verwijderen. Beide verwerkingstechnieken staan bekend dat ze significante niveaus van prestaties beroven schimmel-toxines produceren.

Nadat we de rijpste kersen plukken, maken we gebruik van het gepatenteerde Bulletproof proces om een speciale klasse van groene koffiebonen te maken met minimale niveaus van schadelijke schimmels, bacteriën en toxines. De bonen worden vervolgens geroosterd in kleine hoeveelheden in de Verenigde Staten onder de strengste omstandigheden, om de vorming van giftige stoffen uit het brandproces te minimaliseren. Het roosteren van de bonen verbetert hun natuurlijk voorkomende antioxidant capaciteit en smaak om u te voorzien van een kopje koffie die een geminimaliseerde niveau van prestaties beroven schimmel-toxines heeft. 


Hoe stop je boter in je koffie, de Bulletproof manier.

Maak op de juiste manier BulletProof Koffie en je voelt het verschil bij de eerste kop.
 

Step 1: Brouw

Kies je favoriete brouw manier en gebruik 2 1/2 eetlepel (37ml) vers gemalen bonen voor elke 250ML water. (Dave's aanbeveling is een French Press  te gebruiken)

Step 2: Bulletproof

Voeg 1 eetlepel van gras-gevoerde, ongezouten boter toe.

 

Als nieuweling word aangeraden om te beginnen met 1 theelepel (5ml) Bulletproof Brain Octane olie toe te voegen aan je koffie, daarna dagelijks gelijdelijk te stijgen tot 1 eetlepel. Blend voor 20–30 seconden tot het romig en schuimend is.

Drink. Energize. Perform. 

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Bulletproof 360, Inc

Netto hoeveelheid product: 340 gram

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen