• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Upgraded™ Unfair Advantage

1 / 2
€59,95
Bulletproof® Upgraded™ Unfair Advantage bevat Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) en co-enzym Q10. Door de gepatenteerde aflevertechnologie wordt de PQQ optimaal in de mitochondriën opgenomen.
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Upgraded™ Unfair Advantage

Bulletproof® Upgraded™ Unfair Advantage

Jouw cellen bevatten mitochondriën (een soort energiecentrales) die de energy maken die nodig is voor te leven. Als je je mitochondriën kunt upgraden (door hun aantal te vergroten of door ze sterker te maken) dan kun je betere fysieke en mentale prestaties leveren. Omdat ze zoveel energie produceren worden je mitochondriën na verloop van tijd gevoelig voor schade door vrije radicalen en door veroudering. De enige bekende manieren om je mitochondriën effectiever te maken is door ontzettend hard te trainen, door hoogtestages te doen of door extreem weinig calorieën tot je te nemen. (Je kunt ook het Bulletproof dieet proberen...). Bulletproof Unfair Advantage is glutenvrij.

Productomschrijving

1 verpakking met 30 mini-shots™ Unfair Advantage (genoeg voor één maand)

Unfair Advantage bevat een unieke mix van Pyrroloquinoline Quinone (PQQ) en co-enzym Q10. PQQ komt van nature voor in verschillende plantaardige voedselbronnen, zoals peterselie en kiwi’s, maar kan niet door het lichaam worden gemaakt. Unfair advantage gebruikt een gepatenteerd pre-colloïde en colloïde techniek om hele kleine ActivePQQ™ moleculen te maken. Deze moleculen worden niet door je maag aangetast. Zo kan de PQQ rechtstreeks door je cellen opgenomen.

Houdbaarheid: 1 jaar

Aanbevolen gebruik

chud de mini-shot™ goed voor gebruik. Open het mini-shot™ en slik een theelepel Unfair Advantage in.

Voor licht gebruik: Neem 1-2 mini-shots™ per dag

Voor zwaar gebruik: Neem 2-4 mini-shots™ per dag

Als je ongebruikelijke gezondheidsproblemen hebt of problemen met je mitochondriën wordt het aangeraden om een arts te contacteren voordat je Unfair Advantage™ gebruikt.

 

Land van herkomst: Verenigde Staten
Geproduceerd door: Bulletproof 360, Inc

Hoeveelheid product: 30 mini-shots

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen