• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cordyceps Double Extract 60ml

€41,51
Voor kracht en vitaliteit is dit ideaal. Het verhoogt het uithoudingsvermogen en het libido. Het ideale paddenstoelenextract om te consumeren als u aan het sporten bent om uw energie aan te vullen.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Cordyceps Double Extract 60ml

Zuivere, schone energie. 

Het gebruik van de paddenstoel is ontstaan in de bergen van Tibet en Nepal en wordt sindsdien al eeuwenlang intensief gebruikt in vele traditionele Aziatische culturen. De Cordyceps paddenstoel is nu een welbekende paddenstoel en wordt over de hele wereld geconsumeerd. De paddenstoel bevat bioactieve bestanddelen zoals cordycepin en ergosterol. 

Life Cykels Double Liquid Extract Flavourings zijn op basis van alcohol en ontwikkeld in hun laboratoria in Australië en de VS met behulp van een uniek dubbel extractieproces. Ze zijn full spectrum, wat betekent dat we zowel de vruchtlichamen van de paddenstoel als het mycelium gebruiken in ons extractieproces om een goed afgerond product van hoge kwaliteit te creëren.

Alle Life Cykel Double Liquid Extract Flavourings zijn verrijkt met de inheemse Australische Kakadu Plum, die bekend staat om zijn hoogste gehalte aan natuurlijke vitamine C dan enig ander fruit ter wereld.

 

De ingrediënten:

- Gedestilleerd water

- Biologische alcohol (20-24%)

- Cordyceps (Cordyceps militaris)  Mycelium Biomassa, Vruchtlichamen)

-Natuurlijke, in het wild geoogste Kakadu pruim

 

 

Meer Informatie

- Dit product komt uit Verenigde Staten van Amerika.

- Dit product is ontwikkeld door Life Cykel.

- De netto hoeveelheid van dit product bedraagt 60 ML.

- Dit product is geheel Glutenvrij, Sojavrij en Paleo

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen